Khoa Pham, utvikler hos Hyper, har laget LearnTalks.com. Der samler han både norske og utenlandske foredrag. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Khoa Pham, utvikler hos Hyper, har laget LearnTalks.com. Der samler han både norske og utenlandske foredrag. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Jeg samler foredrag på LearnTalks.com

Håper du synes nettsida er like nyttig som meg!

Hei, Khoa her.

Jeg er så glad for å endelig lansere LearnTalks, for å hjelpe andre og meg selv å følge med på konferanse- og meetup-foredrag. Nettsida har også vært på Product Hunt. 😇

Som ekstremt lidenskapelig rundt å lage ting og skrive, elsker jeg også å lære nye ting. Teknologien utvikler seg så fort – det vi lærer i dag kan være utdatert veldig snart, og bare kontinuerlig læring kan holde oss gående.

Teknologikonferanser- og meetups er de beste stedene å lære om nye ting og få tips. Selv om det går opp og ned, er de fortsatt i vekst, og er en verdifull ressurs for mange. Men det er mange av dem, og man kan ikke gå på alle – som kan skape frykt for å gå glipp av noe.

Slik ser den norskutvikla nettsida LearnTalks.com ut. 📸: Khoa Pham
Slik ser den norskutvikla nettsida LearnTalks.com ut. 📸: Khoa Pham Vis mer

Heldigvis er folk så hyggelige at de publiserer videoene offentlig, så alle kan lære av dem. Lenge kurerte jeg en liste for å holde orden på alle de kule videoene, men det kom fort ut av kontroll.

Derfor laget jeg LearnTalks.com, som en et praktisk sted å søke etter og utforske nye foredrag. Funksjonene inkluderer:

  • Enkelt å søke etter foredrag, foredragsholder og event
  • Se kommende eventer
  • Utforske tagger av emner og teknologier
  • Mobil-vennlig
«Tusen takk for at dere bruker fritiden deres på å organisere kule eventer og dele videoene!»

Først: Takk til alle som har hjulpet meg med alfatestingen av nettsida, og gitt meg verdifull tilbakemelding. Jeg har fiksa mange av problemene. Og tusen takk til alle konferanseholdere som ga raskt ga meg et ja, støtte og oppmuntring etter jeg maila dem. Tusen takk for at dere bruker fritiden deres på å organisere kule eventer og dele videoene til fellesskapet. Det setter jeg virkelig pris på.

Nettsida er bare en kurasjon av videoer. Den reposter dem ikke eller hevder å ha opphavsretten til noen av videoene. Den lenker tilbake til sidene til konferansene og meetup-ene. Den er gratis å bruke, og har ingen kommersielle mål.

Jeg håper du synes nettsida like nyttig som meg. Det er selvfølgelig mye som bør forbedres, så jeg ser fram til å få tilbakemelding og støtte fra dere. ❤️ Og er det noen problemer eller opphavsrettspørsmål, er det bare å sende meg en melding.