Hvor godt trives norske utviklere på hjemmekontor?

La oss finne det ut - svar på årets Kodeløkka og vinn kodekopp! ☕

Jørgen Jacobsen og Ole Petter Baugerød Stokke i kode24 lokker med kodekopper og kodepenner for å få deg til å svare på årets Kodeløkka om hvordan du har det på hjemmekontor. Det er det dette selvutløser-bildet illustrerer. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Jørgen Jacobsen og Ole Petter Baugerød Stokke i kode24 lokker med kodekopper og kodepenner for å få deg til å svare på årets Kodeløkka om hvordan du har det på hjemmekontor. Det er det dette selvutløser-bildet illustrerer. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Et av de første og mest inngripende tiltakene for å stanse spredningen av korona i Norge, var å sette kontorarbeidere på hjemmekontor. Utviklere, for eksempel.

Mange sitter der fortsatt, og mange mener at det skal være større frihet til å ta hjemmekontor også etter korona.

Men hvor godt trives vi der, egentlig? Funker det med videomøter? Savner vi kollegene våre? Jobber vi mer ubetalt overtid nå? Får vi vondt i ryggen? Og sitter vi der og frykter for framtida?

Dette, og mye mer, skal kode24 nå finne ut av, når vi nå lanserer årets Kodeløkka, med spørsmål rundt koronasituasjonen vår!

Kodeløkka er navnet på spørreundersøkelsene kode24 kjører jevnlig blant norske utviklere, og som tidligere har gitt oss unik innsikt i blant annet utvikleres lønn, syn på mangfold, overtidsarbeid og misnøye med åpne kontorlandskap.

Jo flere norske utviklere som svarer på Kodeløkka, jo bedre artikler kan vi skrive, som kan ha større innvirkning på arbeidshverdagen vår. I tillegg, som takk for hjelpa, kan du være med i trekningen av feiende flotte kodekopper og kodepenner! Instruksjoner får du etter å ha utført spørreundersøkelsen.

Du kan gå direkte til Google-skjemaet her, eller fylle det ut under:

.