Bli med å gjøre arbeidsdagen bedre!

Svar på Kodeløkka-undersøkelsen, vinn kodekopp. 🙏

Jørgen og Ole Petter i kode24 gleder seg til å motta svar på Kodeløkka, fra det splitter nye kodekontoret sitt. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Jørgen og Ole Petter i kode24 gleder seg til å motta svar på Kodeløkka, fra det splitter nye kodekontoret sitt. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

kode24 handler ikke først og fremst om kode, men om de som skriver den. Og aller mest om de som lever av det; utviklerne.

Et av verktøyene våre er Kodeløkka – en spørreundersøkelse som lar oss intervjue hundrevis av norske utviklere på én gang.

«kode24 handler ikke først og fremst om kode, men om de som skriver den.»

Kort tid etter lansering i fjor sendte vi ut den første. Resultatet ble unike artikler om alt fra hvilke editorer norske utviklere liker best, til hvordan det påvirker oss å jobbe i åpne kontorlandskaper.

Nå kjører vi på med en ny undersøkelse, som skal hjelpe oss med å hjelpe deg til å få en enda bedre arbeidshverdag:

👉 Ta undersøkelsen her!

Dette er temaene

Undersøkelsen, med det kreative navnet «Kodeløkka, vinteren 2019», tar bare rundt fem minutter å fylle ut. Og denne gangen er temaene blant annet:

  • «Impostor-syndromet»
  • Utdannelse, alder og lønn – overtidsarbeid, arbeidspress og fagorganisering
  • Arbeidsdagen til en utvikler
  • Det å være utvikler og ha barn

Artiklene skal skape debatt og prat rundt temaer som er viktige for norske utviklere – og som vil hjelpe oss alle med å få det enda bedre på jobben.

For å svare må du altså jobbe som utvikler, og alt er selvfølgelig helt anonymt. Jo flere svar vi får, jo bedre blir artiklene våre, så vi håper du har fem minutter å avse:

👉 Ta undersøkelsen her!

Kodekopper og gode artikler

Så, hva får du igjen for å være med? Ikke småtteri!

Du kan være med i trekningen av kodekopper, for eksempel – vi har et par igjen etter nyhetsbrev-konkurransen og julekalenderen. Du kan enten legge igjen epost-adressen din i Google-skjemaet, eller sende oss en epost – instrukser ligger i undersøkelsen.

NB: Vinnerne av kodekoppene denne runda er trukket, men du kan fortsatt gjerne svare på undersøkelsen!

Først og fremst får du god journalistikk om deg og jobben din, som vi ikke kan lage på andre måter enn å stille de samme spørsmålene til så mange utviklere som mulig. Her er noen høydepunkter fra forrige runde med Kodeløkka:

👉 Ta undersøkelsen her!