Få nyhetsbrev, vinn kodekopp! ☕

kode24 vil gjerne at flere får det beste nyhetsbrevet for utviklere, og lokker med kodekopper.

Abonnerer du på kode24 sitt nyhetsbrev for utviklere, er du med i trekningen av en riiimelig lekker kaffekopp. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Abonnerer du på kode24 sitt nyhetsbrev for utviklere, er du med i trekningen av en riiimelig lekker kaffekopp. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Tirsdag 3. juli 2018 satt vi i Aller-huset på Hasle i Oslo og svettet.

Etter en periode hos StartupLab, for å lage en pitch til det som skulle bli Norges første reinspikka nettavis for utviklere, skulle vi endelig fortelle følgerne våre om resultatene.

Å sende ut det første nyhetsbrevet var faktisk ganske skummelt. Så skummelt at vi tok dette bildet, som vi omsider fikk bruk for. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Å sende ut det første nyhetsbrevet var faktisk ganske skummelt. Så skummelt at vi tok dette bildet, som vi omsider fikk bruk for. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Det vil si: Vi visste ennå ikke om kode24 ville bli en realitet. Det var det konsernledelsen hos Aller Media som skulle bestemte. Og noe av prosessen var å sjekke om utviklere faktisk likte ideen vår.

Så den 3. juli sendte vi ut det aller første nyhetsbrevet, til de rundt tusen utviklerne som allerede hadde meldt seg på. Det føltes litt som en episode av Silicon Valley; for hvor mange ville i det hele tatt åpne eposten? Hva ville folk synes om demoen vår? Og ideene våre?

Derav svetten, da vi til slutt trykket på Mailchimp sin digre «send now»-knapp.

Men det gikk som vi drømte om, og siden den gang har vi sendt ut en haug nye nyhetsbrev, fullstappet av artiklene vi drømte om å skrive, til våre nå rundt 1.300 påmeldte.

Nok nostalgi – nå håper vi at enda flere vil melde seg på, og bruker metoden alle andre bruker når de skal lokke til seg nye brukere: Konkurranse!

Slik fungerer konkurransen

Vi har noen kodekopper igjen fra julekalenderen, så vant du ikke en der, kan du vinne en nå.

Nyhetsbrevet vårt skal være både morsomt og lærerikt, og vi håper du også har lyst til å teste! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Nyhetsbrevet vårt skal være både morsomt og lærerikt, og vi håper du også har lyst til å teste! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Vi deler ut tre stykker til tre abonnenter, og det fungerer sånn her:

  1. I løpet av uke 5 trekker ut tre abonnenter fra nyhetsbrev-lista vår, uten å se på når de meldte seg på.
  2. Vi spør dem om de vil ha en eksklusiv kodekopp.
  3. Svarer de ja innen en uke, sender vi dem en eksklusiv kodekopp. Svarer de ikke, trekker vi på nytt, til vi har tre heldige vinnere.

Derfor bør du abonnere

Vi håper selvfølgelig du gjerne vil ha nyhetsbrevet vårt uavhengig av kodekoppen, også.

For det er ikke småtteri vi byr på:

  1. Du får Norges beste artikler for utviklere, rett i innboksen, hver uke. I dag sender vi det én gang i uka, på fredager.
  2. Du får et høyst uformelt innblikk i hva som rører seg på kode24-kontoret, samt et høydepunkt fra kodehumoren på Reddit. Nyhetsbrevet vårt skal være både morsomt og lærerikt; det står til og med nedfelt i et dokument vi skrev en gang.
  3. Du får et kjapt overblikk over de mest spennende utviklerjobbene i Norge akkurat nå, og får først vite hva den neste kode24-uka byr på.

Jada, vi skryter fælt, men vi har tallene på vår side, altså: Med en åpningsgrad på i snitt 53 prosent ligger vi visst langt over snittet, får vi beskjed om, så vi tror du også kommer til å like det!

Og har vi klart å overbevise deg, melder du deg superraskt på her:

(kode24 bruker Mailchimp til å sende ut nyhetsbrevene våre, og du finner deres personvernvilkår her. Om skjemaet over av en eller annen grunn skulle krasje, kan du også melde deg på her.)