Patrick, Akhila og Ruben går til Basefarm: - Fremover blir det scripting med HashiCorp Terraform for AWS

Patrick Mishima, Akhila Kamal og Ruben Hallanger er nye utviklere hos Basefarm.

Patrick Mishima, Akhila Kamal og Ruben Hallanger er nye utviklere hos Basefarm.
Patrick Mishima, Akhila Kamal og Ruben Hallanger er nye utviklere hos Basefarm. Vis mer

Basefarm beskriver seg selv som " en europeisk driftsleverandør av virksomhetskritiske IT-løsninger", som leverer tjenester innen big data, IT-sikkerhet, applikasjonsdrift og fullt driiftsansvar for private, offentlige eller hybride skyløsninger, Nå har selskapet ansatt tre nye utviklere:

Akhila Kamal, Patrick Mishima og Ruben Hallanger.

Akhila Kamal

Akhila Kamal er ansatt som Public Cloud Architect i Basefarm. Hun har en bachelorgrad fra Cochin University of Science and Tecnhology fra hjemstedet Kerela, og en master i VLSIDesign fra Anna University i Chennai.

Kamal har bakgrunn fra konsulentselskapet Tata Consultancy Services, hvor hun etterhvert jobbet med skytjenester. I Norge fikk hun tilbud om å bli Public Cloud Engineer i Basefarm.

- Det passet godt. Både familien og jeg trivdes her godt i landet, sier Kamal og legger til:

– Basefarm fristet også med oppgaver i et mindre team enn det jeg var vant med. Små team får ofte jobbet tettere innpå kundene, noe jeg foretrekker. Selskapet har også en stor og interessant kundeportefølje. Nå går jeg videre til å jobbe som skyarkitekt med nye oppgaver.

Patrick Mishima (45)

Patrick Mishima (45) begynte første april 2022 i Basefarm som skyarkitekt med vekt på dataløsninger. Brasilianeren kom med familien til Norge i 2019 for å jobbe hos Cognite som løsningsarkitekt og produktspesialist. Før det var han dataingeniør i 12 år hos ExxonMobil.

Mishima har en Bachelor of System Analysis fra PUC-PR (Pontificia Univerdade Catolica do Parana) i Curitiba syd for Sao Paulo i Brasil. Mishima vil i først omgang jobbe med teknologier i Azure.

– Det trigget meg at Basefarm har en velutviklet kultur for at folk skal kunne utvikle seg og lære mer. Basefarm har lagd et godt støtteopplegg rundt dette, noe som passer meg godt fordi jeg er en nysgjerrig person og ønsker å lære mer om teknologi og måter å løse oppgaver på, sier Patrick.

Ruben Hallanger (31)

Etter tre år i Oljefondet har Ruben Hallanger (31) vendt tilbake til Basefarm som Cloud Engineer. Han skal jobbe med CI/CD-pipelines, infrastruktur og IAC-scripting.

– En av de største tingene her er det kombinerte sosiale og faglige miljøet her, sier Ruben Hallanger.

Han legger til at Basefarm gjør mye "hands on" med å hjelpe kunder opp i "public cloud", forbedre funksjonalitet og kanskje kutte kostnader.

- Jeg etablerer også kunder i Basefarms pipeline. Etter kundens behov forsøker vi å ta i bruk cloud native og serverless tjenester, men OS-kompetansen er fortsatt relevant, sier Hallanger og legger til:

– Fremover blir det scripting med HashiCorp Terraform for AWS.