Marius (30) og Sondre (30) fra ItumX og TietoEvry til Epinova: - Jeg gleder meg mer .NET

Marius Solvang og Sondre Oldervoll er nye utviklere hos Epinova.

Marius Solvang og Sondre Oldervoll er nye utviklere hos Epinova.
Marius Solvang og Sondre Oldervoll er nye utviklere hos Epinova. Vis mer

Epinova, som beskriver seg selv som "spesialister på digitalisering, e-handel og samhandling, laget på plattformen, Optimizely", ansetter to nye seniorutviklere:

Marius Solvang og Sondre Oldervoll.

Marius Solvang (30)

30 år gamle Marius Solvang har tidligere jobbet som fullstack-utvikler i ItumX, der han spesialiserte seg på webløsninger med Sitecore CMS.

Han jobba mye med ny- og videreutvikling av deres åpne sider, kundesider og app for banktjenester. Nå vil han spesialisere seg på frontend og JavaScript-rammeverk.

- Det virket interessant å jobbe med et nytt CMS, og med mulighet til å bruke moderne teknologier i et sterkt faglig miljø, sier Solvang i en inn/ut-melding til kode24.

Sondre Oldervoll (30)

30 år gamle Sondre Oldervoll har starta som utvikler på Epinovas kontor i Trondheim.

Oldervoll er en erfaren Microsoft-utvikler, og skal ha talent for å utvikle teknologi for å oppnå forretningsmål. Før Epinova jobba han fem år i TietoEvry med utvikling av sak- og arkivsystemet Public360 og eByggesak 360, og satt i selskapets arkitektur-team.

- Jeg gleder meg til å jobbe mer med .NET igjen, etter noen år med mye Docker, Kubernetes og automasjon, sier Oldervoll.