Gren utvikling vokser med fem nye utviklere: - Ønska meg et mindre og mer senior miljø

- De vi har fått inn nå kunne velge på øverste hylle, mener Gren-sjefen.

Fra venstre ser du Jonas Svendsen, Andreas Skomedal, Kenneth Isaksen og Daniel Meinecke. Andreas Dybdahl var ikke tilstede.
Fra venstre ser du Jonas Svendsen, Andreas Skomedal, Kenneth Isaksen og Daniel Meinecke. Andreas Dybdahl var ikke tilstede. Vis mer

Gren utvikling er et selvstendig selskap i Accenture-konsernet, med kontorer i Oslo sentrum.

Selskapet melder nå at de har ansatt fem nye konsulenter hittil i år.

- At vi vokser, er utrolig moro! De vi har fått inn nå har kunnet velge på øverste hylle, og vi er stolte og ydmyke over at de har valgt å takke ja til å begynne hos oss. De vil styrke både vårt kompetansemiljø og sosiale miljø, sier daglig leder i Gren utvikling, Fredrik Dahl-Jørgensen, i en inn/ut-melding til kode24.

Dahl-Jørgensen kan fortelle følgende om sin nye ansatte:

Andreas Skomedal

Skomedal har en master i datateknikk fra NTNU, og er en fullstack seniorutvikler og teknisk arkitekt som trives godt med både frontend og backend. Han har erfaring fra ulike kunder i privat og offentlig sektor som Norwegian, Tollvesenet, NAV og Statens Vegvesen.

Andreas kommer til Gren fra Visma Consulting.

- Jeg ønsket meg inn i et mindre og mer senior miljø, og derfor passet Gren meg bra. I tillegg kunne Gren vise til mange spennende og langsiktige roller, som var viktig for å få ned risikoen med faktureringsbasert lønnsmodell, sier Skomedal.

Jonas Svendsen

Jonas har en bachelor i Informatikk ved NITH, og er en erfaren frontend-utvikler med spesialisering innenfor React.js og JavaScript/Typescript.

Jonas kommer til Gren fra Bouvet, der han de siste årene jobbet i både privat og offentlig sektor, blant annet for Elhub.

Kenneth Isaksen

Kenneth er en fullstack seniorutvikler og løsningsarkitekt, med ekspertise i både frontend og backend med blant annet Java, React og tilhørende rammeverk, og er en sterk tilhenger av Devops-prinsipper.

Han har en bachelor fra NITH innen Informasjonsteknologi, har lang erfaring fra både privat og offentlig sektor, og kommer til Gren fra Knowit.

Daniel Meinecke

Daniel har en bachelor i programmering fra Westerdals og jobber som løsningsarkitekt. Med sin tekniske bakgrunn og funksjonelle forståelse trives han godt med å jobbe i grenseland mellom teknologi og forretning og bidra med best mulig løsninger.

Han har kommet til Gren fra Accenture, og har jobbet på prosjekt for blant annet Elhub og Statens Vegvesen.

Andreas Dybdahl

Andreas har en Master i datateknikk fra NTNU, og spesialisert seg på frontend, React og universell utforming.

Han har lang erfaring fra både gründerselskaper og konsulentbransjen, og jobbet i prosjekter hos blant annet Statnett, UDI og NAV. Andreas kommer til Gren fra Sopra Steria.