Ordr går internasjonalt og bytter navn til Favrit: - Vi er problem­løsere fremfor kodere

Nå skal de vokse med en ny CTO bak roret - Magnus Green fra Asolvi.

Favrit, tidligere Ordr, har ansatt Magnus Green som ny CTO.
Favrit, tidligere Ordr, har ansatt Magnus Green som ny CTO. Vis mer

Ordr hadde suksess gjennom korona ved å tilby en enkel løsning på mobilbasert bestilling og betaling av mat.

Nå går det norske selskapet internasjonalt, og bytter navn til Favrit.

De har også ansatt en ny CTO: Magnus Green.

Fra Asolvi og Bouvet

- Mitt mandat er klart: Jeg skal bidra til å løfte utviklingen av Favrit-plattformen slik at vi kan levere magiske øyeblikk med verdens beste gjestereise. Målet er å løfte samspillet mellom servitører og gjester til et nytt nivå, slik at kundene får bedre service og serveringsstedene øker omsetningen, sier Green i en inn/ut-melding til kode24.

Green kommer fra stillingen som "Head of Engineering" i Asolvi, som jobber med "Field Service Management". Før dette var han avdelingsleder for en av systemutviklingsavdelingene i Bouvet.

- For oss er det helt avgjørende å lede forandringen av gjestereisen i serveringsbransjen, og det aller viktigste for å få til det er smidig produktutvikling hvor vi kan eksperimentere med hva gjester ønsker, sier gründer og adminstrerende direktør Edwin Fjeldtvedt i Favrit.

Brenner for koden

Magnus Green begynte som løsningsarkitekt og utvikler i 2002.

"Han brenner for å løse utfordringer med teknologi, og vil fokusere på å bygge en produktorientert utviklingsorganisasjon med team som tar ansvar for å planlegge, designe, bygge, teste, måle, overvåke og drifte produkter som brukerne elsker" melder Favrit.

- Magnus representerer tankesettet vi ønsker og i tillegg erfaringen med å lede utviklere som er problemløsere fremfor kodere. Vi er veldig stolte av å få ombord Magnus med sin erfaring, ledelsesfilosofi og softwareutvikling-filosofi, som gjør at vi kan skalere metodeverket og tankesettet i enda større grad. Uten dette blir det umulig å forandre en bransje, mener Fjeldtvedt

- Jeg har erfaring med å bygge store systemer med høye krav til tilgjengelighet og brukervennlighet, jeg brenner for godt kodehåndverk og å lage løsninger som er robuste og rigget for høy endringstakt, sier den nye CTO-en.