Vin- og C#-elskeren Tobias starter i Ensō fra nyttår

inn/ut: - Tar gjerne en diskusjon på hvordan ulike viner passer til ulike retter. 👋

Tobias M. Thorstensen har fått ny jobb i konsulentselskapet Ensō.
Tobias M. Thorstensen har fått ny jobb i konsulentselskapet Ensō. Vis mer

Konsulentselskapet Ensō har ansatt Tobias M. Thorstensen fra nyttår som ny utvikler. Han har tidligere jobba i Knowit Amende.

Ensō forteller at Thorstensen har over åtte år profesjonell erfaring fra utviklingsprosjekter i Norge og andre europeiske land, hvor han har fylt rollen som utvikler, arkitekt og tech- og teamlead.

Han skal først ha blitt eksponert for VB.NET på midten av 2000-tallet, og deretter Java og C++ i forbindelse med hans dataingeniørutdanning fra Høgskolen i Gjøvik.

Men i dag er det .NET-økosystemet som er hovedfokus på jobben, og C# som er favorittspråket.

Domenedrevet design

Ensō hevder Thorstensen er "brennende opptatt av god kodekvalitet og at applikasjonene som skrives reflekterer forretningskravene".

- I lys av dette er han en naturlig pådriver av domenedrevet design, og vet at gode løsninger blir til i tverrfaglige prosjekter hvor forretningssiden er aktivt deltakende, forteller Ensō i en inn/ut-melding til kode24.

- Som person er Tobias energisk, nysgjerrig og ikke redd for å utfordre etablerte prosesser og arkitektur understøttet av bred erfaring fra ulike sektorer i både inn- og utland. Han er også en som raskt for ansvar i prosjektene han deltar i. Tobias har også hatt ansvar som fagleder .Net i ett konkurrerende selskap.

Vin og Counter-Strike

Thorstensen er en ivrig blogger, og har fått flere artikler publisert blant annet her på kode24, som:

Den ferske Ensō-utvikleren skal forøvrig være over snittet interessert i vin, og tar gjerne en diskusjon på hvordan ulike viner passer til ulike retter. Han er heller ikke fremmed for en god runde i Counter-Strike.

inn/ut-meldinga sier ingenting om hvor ofte disse hobbyene kombineres.