Konsulent­selskapene sloss om Balder (28)

inn/ut: - Jeg er så glad for at Balder Ulfeng valgte oss, jubler Epinova. 👋

Balder Ulfeng har fått jobb som backend-utvikler i konsulentselskapet Epinova i Oslo.
Balder Ulfeng har fått jobb som backend-utvikler i konsulentselskapet Epinova i Oslo. Vis mer

Balder Ulfeng har fått jobb som backend-utvikler i konsulentselskapet Epinova i Oslo.

Dermed måtte han flytte fra Trondheim, hvor han jobba som inhouse systemutvikler for Webtop Solutions.

- Jeg har aldri jobbet i en såpass stor bedrift, med spisskompetanse på flere felt og inndelinger i front og backend og så videre, der alle får dyrket lidenskapen sin. Jeg gleder meg til å gå over til andre siden av bordet som backend-utvikler, og sette meg inn i Episerver! forteller Ulfeng i en inn/ut-melding til kode24.

Kriga med konkurrent

Ulfeng har en bachelor fra NTNU, og hadde dessuten fire års erfaring fra jobben hos Webtop Solutions.

- Vi fikk et tips fra en ansatt i Epinova som tidligere hadde jobbet sammen med Balder om å ta kontakt med han, sier Andrea Huse, rekrutteringsansvarlig i Epinova.

Han skal da ha vært i en annen rekrutteringsprosess, og hadde allerede fått et jobbtilbud fra et annet "anerkjent konsulentselskap".

- Vi la derfor vekt på hvordan vi skiller oss ut fra de større miljøene og hva som er unikt for oss. Jeg er så glad for at Balder valgte oss, og at han mente at han ville passe bedre inn her, forteller Huse triumferende.

Spill, vekter, duppeditter

- Prosjektet jeg jobber mest med om dagen er å bygge opp de innloggede sidene for Dipper fra bunnen av. Sidene for «Min bedrift» og «Min profil» blir nye med oppdatert teknologi hos tredjepartsleverandør, sier Ulfeng.

- På fritiden så liker jeg å game, trene vekter, tennis og squash, lese bøker, primært sci-fi og fantasy, og høre på musikk. Også er jeg veldig glad i alle mulige duppeditter; stereoanlegg, data, hifi-komponenter - you name it!