Landrover-entusiasten Einar til Kraftlauget

inn/ut: - "Hel ved", ikke bare fordi han står rakt for sine verdier, men fordi han har et imponerende vedlager. 👋

Einar Hamnes begynner i konsulentselskapet Kraftlauget.
Einar Hamnes begynner i konsulentselskapet Kraftlauget. Vis mer

Einar Hamnes begynner i konsulentselskapet Kraftlauget.

Dette skal være Bergen-selskapet sin 17. ansatte det siste året.

- Vårt fokus på bærekraft og skikkelig håndverk har virkelig fått en varm mottagelse, hevder oldermann Geir Magne Kvalsøren i en epost til kode24s inn/ut-spalte.

"En ekte mood-maker"

Einar er UX-designer med sertifisering fra Nielsen Norman Group og har erfaring fra en rekke private og offentlige kunder. Han skal ha mer enn 15 års erfaring fra kreative bransjer og har jobbet med branding og markedsføring for bedrifter innen offshore, helsesektoren, utdanning og frivillige organisasjoner.

Han har og erfaring fra maritime næringer som shipping og akvakultur.

- En av Einars styrker er å sette seg inn i og forstå ulike kunders hverdag, produkter og problemstillinger. Som designer er han fokusert, grundig og en optimistisk realist, samtidig som han foretrekker ideer som våger å skille seg ut. Han er en lagspiller, mentor og en ekte mood-maker med en hands-on tilnærming. Han er en forkjemper for inkluderende prosesser og brenner ekstra for magien som skjer i et godt samarbeid mellom designer og utvikler, skryter Kvalsøren hemningsløst.

Einar Hamnes begynner i konsulentselskapet Kraftlauget.
Einar Hamnes begynner i konsulentselskapet Kraftlauget. Vis mer

Klatring, sykling og bil

- Einar er “hel ved” ikke bare fordi han står rakt for sine verdier men at han har et imponerende vedlager. Han er Landrover-entusiast og har restaurert en av Norges kanskje fineste Serie3. Fritiden går stort sett med på familiesysler med de tre små, og kanskje en klatre, sykkel eller jakttur når det passer, forteller Kraftlauget-sjefen om sin nyeste ansatte.

Neste år skal Kraftlauget ta imot flere graduates der Einar vil være mentor. Selskapet skryter av å ville forme et yngre miljø der man får rom til å utvikle sine interesser, samtidig som man har tilgang til og blir fulgt opp av dyktige fagfolk.

- Vi blir gode ved å bygge hverandre, utveksler ideer og lærer noe nytt hver dag, hevder Hamnes.