Marianne, Joanna og Joachim skal styrke Webstep på .NET

inn/ut: - Ønsket større innflytelse på hvilke prosjekter jeg jobber med. 👋

Marianne Melhoos, Joanna Matyjas og Joachim Bjerke er nye .NET-utviklere hos Webstep i Oslo. 📸: Webstep
Marianne Melhoos, Joanna Matyjas og Joachim Bjerke er nye .NET-utviklere hos Webstep i Oslo. 📸: Webstep Vis mer

"Websteps sterke regionale tilstedeværelse og leveransekraft har vist sin styrke i en periode preget av stor usikkerhet i markedet" hevder selskapet overfor kode24s inn/ut-spalte.

Men for å flekse enda større muskler pumper de nå opp .NET-bicepsen med tre nye .NET-utviklere ved Oslo-kontoret.

- Ansatte i Webstep skal ikke bare være dyktige på sitt fagfelt, men skal også se verdien av et godt arbeidsmiljø der deling av kunnskap står sentralt. Derfor falt valget på Joanna, Marianne og Joachim, sier leder for .NET-avdelingen i Webstep, Ivar André Moene.

Dette forteller selskapet om sine nye .NET-utviklere:

Joanna Matyjas

Joanna Matyjas har syv års erfaring som utvikler og konsulent, og har jobbet mye med embedded og desktop software-utvikling i C, C++ og C#.

Hun har mastergrad i fysikk og informatikk fra Gdańsk University of Technology, og har også tidligere erfaring med fullstack-utvikling i Java og React.

- Jeg begynte hos Webstep for å være med å utforme fremtidens IT-løsninger gjennom spennende kundeprosjekter. I tillegg får jeg gode muligheter til å styre karrieren min selv, forteller Matyjas.

Marianne Melhoos

Marianne Melhoos er utdannet sivilingeniør fra kommunikasjonsteknologi-linja ved NTNU med nett, tjenester og applikasjoner som spesialisering.

Hun har tidligere vært front-end Subject Group Lead og er en sentral bidragsyter i TENK, et tech-nettverk for kvinner.

- I tillegg til et sterkt faglig miljø så ønsket jeg større innflytelse på hvilke prosjekter jeg jobber med. Webstep leverer på begge områder, og er en veldig god match for meg, sier Melhoos.

Joachim Bjerke

Joachim Bjerke har over 10 års erfaring innenfor software-utvikling og integrasjon både som konsulent og produktutvikler.

Hans hovedfokus er webutvikling på .NET med fokus på backend, samtidig som han liker å jobbe med rammeverk som React.

- Webstep har et sterkt ekspertmiljø med konsulenten i fokus. Det ønsket jeg å bli en del av, og Webstep ble derfor det naturlige valget, forteller Bjerke.