Ole er ny 'kunnskaps-ingeniør' hos Computas, går fra Vy til NAV

- NAV er en foregangsaktør for mange andre offentlige aktører når det kommer til utvikling.

Ole Lømo har starta i ny jobb hos Computas.
Ole Lømo har starta i ny jobb hos Computas. Vis mer

Ole Lømo begynte denne måneden som "kunnskapsingeniør" hos Computas, i avdelingen Java and Open Source, forteller Computas i en inn/ut-melding til kode24.

Lømo går rett ut i oppdrag hos NAV.

Fra VY

Lømo har en bachelor i ingeniørfag elektronikk og IT, med spesialisering i automatisering, fra Oslo Met.

De første årene etter studiene ble tilbrakt hos Vy. Men nå går altså veien videre til Computas.

- Computas sto seg ut blant selskapene jeg var i kontakt med. Mulighet for kompetansebygging var noe av det som vektet tungt hos meg. Kompetansebudsjett og flere interne fagnettverk bidrar til et godt læringsmiljø, hevder han.

Til NAV

Få dager etter oppstart hos Computas ble det klart at Lømo skulle på oppdrag hos NAV. Der jobber han med både nyutvikling og drifting av backend- og frontend som skal støtte opp om NAVs pensjonstjenester.

- Noe av det som er kult med NAV er at de er store på IT-siden og en foregangsaktør for mange andre offentlige aktører når det kommer til utvikling, sier Lømo i inn/ut-meldinga.

Avdelingsleder for Java hos Computas, Ole-Magnus Bergby, er glad for ansettelsen.

- Med en solid bakgrunn som utvikler på moderne arkitektur og teknologi i skyen hos VY, vil Ole passe meget godt inn hos oss i Computas. Hans sterke tekniske profil og personlige egenskaper, vil være et godt fundament for å bygge den tilliten som trengs inn i nye og utfordrende oppdrag for våre kunder, sier Bergby.