Ine (30) blir den tredje Android-utvikleren i Tise: - Stadig økende bruker­gruppe

- Det å få jobbe med en gjeng med så mye fokus på bærekraft og miljø er helt fantastisk.

Utvikleren Ine Smith Guttormsen (30) slutter i jobben i Tripletex og starter hos Tise.
Utvikleren Ine Smith Guttormsen (30) slutter i jobben i Tripletex og starter hos Tise. Vis mer

Utvikleren Ine Smith Guttormsen (30) slutter i jobben i Tripletex og starter hos Tise - appen for salg av brukte klær.

I Tripletex var hun med å bygge opp produktet og appen, samt hatt ansvaret som team lead for både iOS og Android med React Native de siste 6 årene.

Hos Tise skal Guttormsen jobbe som Android-utvikler i Kotlin, og blir det tredje medlemmet av Tise sitt Android-team.

Android øker

- Jeg synes det er veldig spennende å få jobbe i en scale up med så mye fart som Tise. Jeg er så imponert over reisen de har hatt så langt, og jeg tror det kommer til å skje mye bra og kult fremover. Og det er så gøy å få være med på det! sier Guttormsen i en inn/ut-melding til kode24.

Tise melder at Android-utvikleren skal jobbe for å at "denne stadig økende brukergruppen får den best mulige brukeropplevelsen, og de samme produktmulighetene som vennene med iPhone får".

- Jeg gleder meg masse til å kunne bidra og få være med å forme Tise fremover. Det å få jobbe med en gjeng med så mye fokus på bærekraft og miljø er helt fantastisk. Det er virkelig et privilegium!

Ivrig bruker selv

- Ine kommer til Tise med en lang og unik erfaring med nettopp mobilutvikling i et produktselskap, og vi har gledet oss enormt til å få henne som en del av gjengen, sier Thomas Bruun, Head of Engineering i Tise.

- I all produktutvikling er det viktig at målgruppen er representert. Med Ine som ivrig Tise-bruker tror jeg mange Android-brukere vil merke en forskjell i tiden som kommer.