Mari (27) skal utvikle maskinlæring hos Tise

- Vi har ambisjon om å jobbe med maskinlæring med sterkt fokus på produkt, forteller apputviklerne.

Mari Hovem Leonhardsen, er ny "machine learning engineer" i Tise. 📸: Tise
Mari Hovem Leonhardsen, er ny "machine learning engineer" i Tise. 📸: Tise Vis mer

Produkt- og teknologiavdelingen i Tise, appen for å selge brukte klær, skal være i vekst.

Den siste ansettelsen er 27 år gamle Mari Hovem Leonhardsen, som skal være "machine learning engineer"; eller maskinkæring-utvikler, som det kanskje blir på norsk.

"Tise jobber med å danne innsikt fra dataene selskapet har, i tillegg til å bygge modeller og tjenester basert på disse, alt med målet om å gjøre det enklere for brukerne å finne det de er på utkikk etter. Mari vil bistå i dette arbeidet og skal blant annet jobbe med teknologier som computer vision og ulike anbefaling tjenester" forteller Tise i en inn/ut-melding til kode24.

Gjenbruk poppis

Leonhardsen er utdanna sivilingeniør i marin teknikk og IKT fra NTNU, og har frem til nå jobbet som data scientist i Spacemaker AI.

- Jeg hadde lyst til å bli med i Tise for å være med på å gjøre gjenbruk enda mer poppis, sier Leonhardsen i en inn/ut-melding til kode24.

- Det er så gøy og viktig!

Ambisjoner med maskinlæring

- Mari kommer inn med en veldig interessant bakgrunn, og vi er kjempeglad for å ha henne med på laget! Vi har en ambisjon om å jobbe med maskinlæring med et sterkt fokus på produkt, og her føler vi at Mari passer inn helt perfekt, Tobias Aasmoe, "machine learning engineer" i Tise i inn/ut-meldinga.

- Jeg gleder meg masse til å lære meg ny teknologi, for eksempel innenfor bildebehandling. Så blir det veldig spennende å se hvordan vi klarer å bruke dette til gi brukerne en enda kulere opplevelse i appen, sier Leonhardsen.