Elisabeth (27) og Daniel (27) til Aschehoug

- Imponert over engasjement, tekniske ferdigheter og en åpenbar nysgjerrighet.

Daniel Hendricks (27) og Elisabeth Medlien (27) har fått seg jobber som fullstack-utviklere i forlaget Aschehoug.
Daniel Hendricks (27) og Elisabeth Medlien (27) har fått seg jobber som fullstack-utviklere i forlaget Aschehoug. Vis mer

Elisabeth Medlien (27) og Daniel Hendricks (27) har fått seg jobber som fullstack-utviklere i forlaget Aschehoug.

Elisabeth Medlien

Elisabeth Medlien blir utvikler i Aschehoug sin teknologienhet, der hun skal jobbe som fullstack-utvikler i teamet som utvikler Juridika - en "legal-tech"-tjeneste for advokater og jurister. Her skal hun i hovedsak jobbe med React, Kotlin og Python i et AWS-miljø.

Medlien har en bachelor fra NTNU og kom fra stilling som utvikler i Nevion.

- Juridika har en arbeidsmetode hvor det er oppfordret å følge sin tildelte problemstilling fra design til produkt, noe som stod høyt på listen min da jeg valgte stillingen, sier Medlien i en inn/ut-melding til kode24.

- Vi ble tidlig i intervjuprosessen imponert over Elisabeth sitt store engasjement, tekniske ferdigheter og en åpenbar nysgjerrighet og iver til å lære nye ting. Interessen for å være en aktiv del av produktutviklingen kombinert med den tekniske innsikten gjør hun passer perfekt inn, sier teknologisjef Ketil Stadskleiv i H. Aschehoug & Co (W. Nygaard) AS.

Daniel Hendricks

Daniel Hendricks blir også utvikler i Aschehoug sin teknologienhet, der han skal jobbe som fullstack-utvikler i et team som utvikler helt nye produkter innen digitale læremidler.

Hendricks er selvlært og jobbet som freelance i flere år med utvikling primært innen frontend og e-commerce. I Aschehoug vil han fokusere på å bygge effektive frontends i Vue.js, sammen med headless CMS og i et skymiljø på AWS, for å skape nye og moderne brukeropplevelser innen digital læring.

- Aschehoug sin satsing av digitale produkter gjorde meg svært interessert i å jobbe for dem da man får være med å utvikle produkter fra starten av, og kan velge nye teknologier og rammeverk som forenkler utviklingen betraktelig, sier Hendricks.

- Daniel viste et engasjement og dybde i våre samtaler rundt frontend-teknologi som klart viser at det er mange veier til det å bli en dyktig utvikler og at det ikke nødvendigvis innebærer høyere utdanning. Daniel viste solid teknologiforståelse, evne til å lære og ikke minst et engasjement og lærevillighet som gjør at vi er trygge på at Daniel blir en viktig del av vårt voksende produkt- og utviklingsmiljø, sier Stadskleiv.