Beining & Bogen utvider: - De har tilbudt meg å jobbe fra Canada

Én av de nye ansatte har ikke rukket å bli ferdig med studiet, engang.

Sofia Knezevic, Aldo Tomasi, Ruben Sandkvist og May Linn Skage starter alle hos Beining & Bogen. Ruben starter som ny kontoransvarlig, samtidig som han studerer Human Computer Interaction ved Høyskolen Kristiania. 📸: Oda Hveem / visuello.no
Sofia Knezevic, Aldo Tomasi, Ruben Sandkvist og May Linn Skage starter alle hos Beining & Bogen. Ruben starter som ny kontoransvarlig, samtidig som han studerer Human Computer Interaction ved Høyskolen Kristiania. 📸: Oda Hveem / visuello.no Vis mer

Beining & Bogen er et byrå som spesialiserer seg på design og utvikling av native-apper, med kunder som Kahoot!, Eva smarthus, Finn.no, Fagforbundet og Godt Brød.

Nå utvider de med blant annet tre utviklere og en UX-designer.

- Vi er utrolig glade for å ha dem med på laget og de vil utvilsomt styrke kompetansen til Beining & Bogen, sier daglig leder ved Beining & Bogen, Andreas Beining, i en inn/ut-melding til kode24.

Sofia Knezevic

iOS-utvikleren Sofia Knezevic har tidligere jobba som teamleder og iOS-utvikler hos TIDAL Music, og tar dermed med seg mye viktig kunnskap og lederegenskaper inn i teamet.

- Jeg gleder meg til å begynne hos Beining & Bogen. De har tilbudt meg muligheten til å arbeide fra Canada, og jeg er takknemlig for at jeg har muligheten til å arbeide og reise hvor som helst.

Aldo Tomasi

Aldo Tomasi kommer også inn dørene som utvikler denne vinteren.

- Jeg er takknemlig for å bli en del av en spennende og vennlig arbeidsplass. Her har jeg dyktige utviklere, lidenskapelige designere og gode kolleger å jobbe med, sier han i inn/ut-meldinga.

Karoline Skumsrud Andersen

Beining & Bogen henter også inn Karoline Skumsrud Andersen som iOS-utvikler.

Hun er underveis med en bachelorgrad ved Høyskolen Kristiania hvor spesialiseringen er frontend- og mobilutvikling. Hun har også en bachelorgrad i sosiologi, og denne kombinasjonen skal gjøre at hun forstår hvordan mennesker samhandler og hvordan det kan overføres til utvikling av apper.

- Beining & Bogen lager gode brukeropplevelser av høy teknisk kvalitet. Derfor føler jeg meg heldig som kan jobbe her deltid inntil jeg har fullført utdannelsen min og kan gå over i en fulltidsstilling.

May Linn Skage

May Linn Skage er blitt hentet inn som UX-designer, og ser frem til å starte hos Beining & Bogen.

- For meg er det viktig å utvikle brukervennlige løsninger og konsepter, som kan gjøre folks digitale hverdag bedre og mer effektiv, sier hun i en inn/ut-melding til kode24.