Brage (22) fra Lendo til Yne - har spesialisert seg på lån

- Har troa på at han i Yne vil bli rettferdig kompensert for hardt arbeid.

Brage Allum går fra Lendo til Yne.
Brage Allum går fra Lendo til Yne. Vis mer

22 år gamle Brage Allum går fra å være inhouse-utvikler for forbrukslån og refinansierings-selskapet Lendo, til å bli konsulent for Yne.

Utvikleren har spesialisert seg innen nettopp lån, og går ut i oppdrag for Axo Finans, som er en finansagent som sammenligner forbrukslån og refinansiering.

Bredere erfaring

Ifølge en inn/ut-melding til kode24 ville Allum bli konsulent for "egen læring og karriereutvikling".

"Brage ønsket å jobbe som konsulent i Yne for å få bredere erfaring og innsikt i flere måter å jobbe på. Samtidig liker han at Yne har et godt sosialt samhold og mye fokus på å bygge opp et internt fagmiljø som legger grunnlaget for videreutvikling av deres konsulenter" melder hans nye arbeidsgiver.

"Brage har også troa på at han i Yne vil bli rettferdig kompensert for hardt arbeid, noe som er viktig dersom man ønsker å kunne vokse i samme selskap over lenger tid."

Fintech og psykisk helse

Allum har tidligere jobbet for stiftelsen The Human Aspect, som jobber med psykisk helse.

Han skal lenge ha hatt en interesse for programmering, noe som ga han et forsprang da han startet på sin dataingeniør bachelor.

"Ettersom han allerede kunne mye av pensum på studiet, valgte han å bruke mye av sin tid på å hjelpe stiftelsen The Human Aspect med å bygge opp deres produkt" melder Yne.

Allum har jobbet med blant annet Vue, React, Node og Spring Boot/Java, men skulle han valgt ut teknologi for et eget prosjekt, hadde han sannsynligvis gått for React og Spring Boot med Kotlin, istedenfor Java.