Med Joachim (32) nærmer Aurum seg målet: - Mange andre går på akkord med planen, for å vokse fortere

- Vi har heldigvis ingen eksterne eiere som kommer med krav om vekst eller marginer.

Joachim Seilen (32) er ansatt som ny konsulent hos Aurum.
Joachim Seilen (32) er ansatt som ny konsulent hos Aurum. Vis mer

Joachim Seilen (32) er ansatt som ny konsulent hos Aurum.

Han kommer fra en liknende jobb i Computas, hvor han har vært siden 2014.

Seilen har en mastergrad i teknologi fra NTNU, og skal ha en bakgrunn som gjør at han passer inn i Aurums miljø for utvikling og arkitektur i Microsofts .NET-verden.

Tar tid

- Vi startet Aurum i 2014 og har hatt samme plan siden første dag: Vi skal ansatte de aller beste innen det fagfeltet vi jobber med. Dette tar jo naturligvis litt tid, men vi har vært tålmodige og vokst sakte men sikkert, forteller daglig leder Stian Sandberg i Aurum i en inn/ut-melding til kode24.

Målet skal hele tida ha vært å nå 15 ansatte, som alle skal ha nok erfaring til å passe inn i det de selv kaller en senior kompetansemiljø.

- Vi er veldig fornøyd med å få om bord en så sterk ressurs som Joachim, sier Sandberg.

Mener mange skroter planene

Aurum har snart nådd målet om 15 ansatte, ifølge oversikten på nettsidene deres, med 14 ansatte. Ifølge samme oversikt er samtlige ansatte i selskapet tilsynelatende menn.

- Vi opplever at veldig mange små- og mellomstore konsulentselskaper går på akkord med planen sin, for å vokse fortere. De starter som et spesialisert miljø, men kaster planen på båten etter noen år fordi de ikke vokser fort nok, sier Sandberg.

- Aurum skal ikke bli et stort selskap, men et spesialisert selskap. Vi har heldigvis ingen eksterne eiere som kommer med krav om vekst eller marginer. Alle i Aurum er medeiere, og alle ledd i organisasjonen jobber i selskapet.