Gi din nye kollega en superstart - send oss en inn/ut-melding!

- En inn/ut-melding på kode24 viser at dere er stolte av den nye utvikleren deres.

Ole Petter og Jørgen i kode24 viser fram piler som beskriver tanken bak navnet inn/ut. Om det var tvil, handler det altså om utviklere som går ut av en jobb og inn i en annen. Pluss at inn/ut høres ut som noe datagreier, da. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Ole Petter og Jørgen i kode24 viser fram piler som beskriver tanken bak navnet inn/ut. Om det var tvil, handler det altså om utviklere som går ut av en jobb og inn i en annen. Pluss at inn/ut høres ut som noe datagreier, da. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

15. januar 2020 lanserte kode24 sin spalte inn/ut.

"'Nytt om navn', 'folk', 'personalia' - forskjellige aviser kaller det forskjellige ting. Men konseptet med en slik spalte er enkelt: Å melde hvem som begynner å jobbe hvor" skrev vi da.

inn/ut er altså kode24s spalte hvor vi forteller hvilke utviklere som har begynt å jobbe i hvilke selskaper.

Og det er enklere enn du kanskje tror å bli med!

Sånn sender du inn/ut-melding

Når dere har ansatt en ny utvikler, eller dere kommer på at dere har glemt å si fra om den nye utvikleren dere ansatte for noen uker tilbake, sender dere bare en epost til hei@kode24.no, og får med:

  1. Hvem som begynner å jobbe i hvilken stilling - gjerne med info som navn, alder, utdanning og hvor hun jobbet før hun kom til dere.
  2. Litt om hva hun skal jobbe med - gjerne helt konkret som med hvilke teknologier, om det er mulig.
  3. Et sitat eller to - gjerne både fra den ansatte og et sitat fra arbeidsgiver, som "Jeg begynte å jobbe her fordi..." og "Vi ansatte henne fordi...".
  4. Et bilde eller to av den nyansatte - helst i breddeformat i så høy oppløsning som mulig.

Du ikke oppfylle alle disse punktene, altså. Men prøv gjerne.

En fin gest

Tar du en titt på den fengende URL-en kode24.no/emne/inn-ut, så ser du at vi har fått inn mange inn/ut-meldinger.

For å sende kode24 et pling når du får en ny kollega, kan ses på som en fin gest: En inn/ut-melding på kode24 viser at dere er stolte av den nye utvikleren deres, og gir henne en ekstra fin start i den nye jobben hennes.

Og det hele er altså såre enkelt, og selvfølgelig helt gratis.