Christian fra FINN til Simula Consulting som data scientist

- Dette er skikkelig spennende! mener Christian Berthelsen.

Christian Berthelsen slutter i FINN og starter som "data scientist" i Simula Consulting.
Christian Berthelsen slutter i FINN og starter som "data scientist" i Simula Consulting. Vis mer

Christian Berthelsen slutter i FINN og starter som "data scientist" i Simula Consulting.

- Dette er skikkelig spennende! Nå gleder jeg meg til å kunne bryne meg på krevende kundeoppdrag sammen med et veldig internasjonalt og spisskompetent team, sier Berthelsen i en inn/ut-melding til kode24.

Fra BI-mann til datavitenskap

Christian Berthelsen utdannet seg i strategisk markedsføringsledelse på Handelshøyskolen BI, men hoppa etter hvert over til datavitenskap.

Nå kommer han fra jobben som data science manager i Insight & Analytics-avdelingen hos FINN.no.

Der har han "jobba i skjæringspunktet mellom business og data i åtte år, og fått dyp ekspertise i kunsten å bygge bro mellom forretningsbehov og algoritmeatferd. Alt fra kundesegmentering, svindeldeteksjon, tidsserieprediksjon, prototyping av modeller for rekruttering og prisvurderingsverktøy" melder Simula Consulting

Satser på data

- Vi er veldig glade for å få en så erfaren og spennende profil som Christian på laget, sier administrerende direktør Valeriya Naumova i Simula Consulting.

Simula Consulting melder om solid vekst i 2021, og skal stadig være på jakt etter flere med spisskompetanse innen kunstig intelligens og maskinlæring.

- Dette er et godt eksempel på at vi har bygget et fagmiljø som tiltrekker seg kompetanse og erfaring ikke bare fra akademia, men også fra operative roller i næringslivet. Det er en kombinasjon vi har sterk tro på.