Takk til alle støtte­spillere, velkommen som sølv- eller gullpartner!

kode24 legger ned Patreon for privatpersoner, men vil ha med enda flere selskaper. 🥇

Jørgen og Ole Petter vil alltid være takknemlige til deg som hjalp oss gjennom koronaåret 2020. Tusen takk! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Jørgen og Ole Petter vil alltid være takknemlige til deg som hjalp oss gjennom koronaåret 2020. Tusen takk! 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Kjære alle våre kjære kode24-støttespillere; tusen hjertelig takk for at dere har hjulpet oss på Patreon det siste halvåret!

Vi gikk inn i koronaperioden med mye frykt og usikkerhet, og kommer ut av den verste delen av den fylt med dyp takknemlighet. Hadde det ikke vært for dere, vet vi ikke om vi kunne feira kode24s toårs-dag denne uka.

Det kommer vi alltid til å være supertakknemlige for.

Men nå er tida inne for å takke for hjelpa, og se framover.

Som sølv- eller gullpartner på patreon.com/kode24 kan firmaet ditt få god eksponering på alle kode24s kanaler.
Som sølv- eller gullpartner på patreon.com/kode24 kan firmaet ditt få god eksponering på alle kode24s kanaler. Vis mer

Fra folk til firmaer

Pandemien, og de økonomiske konsekvensene av den, er langt fra over. Men vi ser at kodebransjen klarer seg stort sett greit, og at kode24 dermed gjør det samme.

Vi føler derfor at vi ikke rettferdiggjøre vår Patreon for privatpersoner lenger, og gjør noen justeringer:

  • Denne uka vil vi avslutte "støttespiller"- og "superstøttespiller"-produktene. Patreon lar oss dessverre ikke stanse utbetalingene deres, så dere må selv stanse dem. Beklager dette, men her er det Patreon-tjenesten som svikter.
  • Samtidig girer vi opp satsingen på "firmapartner"-konseptet, med to ulike produkter; gull- og sølvpartnere! Her ser vi at vi faktisk tilbyr bedriftene en fin eksponering, og det gir oss en fin ekstrainntekt uavhengig av verden rundt oss. Så vi håper firmapartnerne våre fortsatt vil være med oss, og at noen av dere kanskje har lyst til å tipse jobben deres om mulighetene. Har dere spørsmål, er det bare å maile oss på hei@kode24.no.
  • Vi skal også fortsette å strømme innspillingen av kode24-timen! I første omgang prøver vi oss gjennom Facebook-sida vår, og firmapartnerne vil få mer eksponering gjennom hele sendingen, til det som også blir langt flere seere. Så jeg håper vi ses der - for det å sende kode24-timen direkte til dere, har vært kjempegøy.
kode24-timen har blitt tatt opp foran direktesendt videokamera for våre Patreon-støttespillere. Det har vært supergøy, og nå håper vi enda flere blir med, når vi åpner opp for alle.
kode24-timen har blitt tatt opp foran direktesendt videokamera for våre Patreon-støttespillere. Det har vært supergøy, og nå håper vi enda flere blir med, når vi åpner opp for alle. Vis mer

Dette får sølv- og gullpartnere

Nå synes sikkert Jørgen jeg skriver altfor langt her, så for å oppsummere: kode24s Patreon blir nå kun for bedrifter, du må dessverre selv stanse dine utbetalinger, og kode24-timens direktesending legges åpent på Facebook.

«Vi har uten et fnugg av tvil Norges beste lesere!»

Men bare sånn for å skrive enda lenger; hva er det vi tilbyr selskaper, da? Åh, jeg er glad du spør:

  • Logoen deres, med en valgfri lenke, på forsida og i alle artikler på kode24.no, med rundt 45.000 unike brukere hver måned. Gullpartnere får logo i større format, sammen med en reklamesetning dere selv kan bestemme.
  • Firmanavnet deres lest opp på den ukentlige podcasten vår kode24-timen, med over 500 lyttere hver uke. Gullpartnere får reklamesetningen sin lest opp, også.
  • Logoen deres eksponert under hele direktestrømmingen av kode24-timen hver uke. Gullpartnere får logoen sin i et ekstra stort og fjongt format.
  • Logoen deres med valgfri lenke i det ukentlige nyhetsbrevet til kode24, med rundt 1.800 abonnenter. Gullpartnere får, ja du gjetta det, litt ekstra stor oppmerksomhet, med reklamesetning.

Så til dere som allerede var "firmapartner"; tusen takk, og gratulerer - nå er dere "sølvpartner"! Også kan dere jo vurdere om dere vil ta steget opp til gullpartner - det er tross alt et enda gjevere metall.

Takk igjen til alle som har støttet oss så langt - vi har uten et fnugg av tvil Norges beste lesere! 💘