Eirik (33) til Epinova - vil bli skikkelig god på frontend

inn/ut: - Fremstod som en ivrig og lærevillig person! 👋

Eirik Kristoffer Stensen starter hos Epinova.
Eirik Kristoffer Stensen starter hos Epinova. Vis mer

33 år gamle Eirik Kristoffer Stensen starter i ny jobb hos Epinova.

Stensen er utdannet maskiningeniør og dataingeniør/bachelor of science (BSc) med spesialisering i programmering fra NTNU i Trondheim.

Eirik startet karrieren som maskiningeniør innen oljesektoren i 2014, men begynte etter fullført IT-studie i rollen som fullstack-utvikler.

Tidligere har han blant annet jobba i Solv i Stavanger, mens han nå går inn som frontend-utvikler hos Epinova.

Ung og lovende frontender

- Eirik en en fullstack-utvikler som ønsket å bli skikkelig god på frontend! De som vil bli skikkelige flinke og har ambisjoner vil jeg bli bedre kjent med, sier rekrutteringsansvarlig Andrea Huse i Epinova i en inn/ut-melding til kode24.

- Eirik fremstod som en ivrig og lærevillig person, med fokus på kvalitet. Smittende humør og relevant erfaring gjorde at han fattet min interesse.

Stensen har jobba i Pump Tech som service-ingeniør, og kommer sist fra fra Solv i Stavanger der han jobba som utvikler. I Solv fikk han jobbe mye innen HTML/CSS, JavaScript, Vue, React, Episerver CMS og .NET-webutvikling.

- Eirik er en ung og lovende frontend-utvikler som imponerte oss i ansettelsesprosessen, forteller CTO i Epinova, Kristian Borg.

- Han har det faglige og ikke minst konsulentegenskapene på plass. Eirik skal jobbe med moderne frontend-rammeverk og gikk rett ut i kundeprosjekt etter ansettelsen.

«Jeg spiller også elektrisk gitar, men er ikke noe Jimi Hendrix-materiale. Heller ikke noe julebords-materiale.»

Spiller Dota 2 og elgitar

- Jeg er født og oppvokst på Ballstad, som ligger i Lofoten. På fritiden blir det litt trening og dataspilling; spiller hovedsakelig Dota 2 om noen lurte, smiler Stensen.

- Jeg spiller også elektrisk gitar, men ikke noe Jimi Hendrix-materiale. Og heller ikke noe julebordsmateriale, fortsetter han.

- Jeg begynte å jobbe i Epinova fordi bedriften er veldig opptatt av å levere høy kvalitet i alle ledd, de sitter med sterk kompetanse som gir gode utviklingsmuligheter for utviklere - både på frontend og backend. Epinova fokuserer på at alle ansatte har det bra, og i en tid som denne hvor hjemmekontor er i fokus, fikk jeg en veldig flott og hyggelig start i Epinova.