Prosjekt­lederen Maria Namork til Ensō

inn/ut: - God til å løse multidisiplinære problemstillinger. 👋

Prosjekt­lederen Maria Namork starter i Ensō.
Prosjekt­lederen Maria Namork starter i Ensō. Vis mer

1. februar starter Maria Namork i konsulentselskapet Ensō.

Der går hun rett ut i prosjekt for en av deres kunder som kvalitetsleder.

- Maria styrker vårt rådgivningsmiljø med erfaring og kunnskap rundt testledelse og prosjektstyring, melder Ensō på sine nettsider.

Namork har tidligere jobba med konsulentvirksomhet og outsourcing av tjenester til India, Ungarn og Litauen, samt med forskjellige utviklingsteam i Norge, England og Ukraina.

Lang erfaring

- Maria har lang erfaring fra jobb i flere store multinasjonale selskaper og har jobbet som forretningsanalytiker, test- og prosjektleder. Hun er god til å løse multidisiplinære problemstillinger og tenker både på det tekniske og det operasjonelle for kundene, hevder Ensō.

- Hun har god erfaring med å forstå kompliserte problemstillinger og er god til å koordinere, analysere og lede implementeringen av løsninger i digitale prosjekter.

ISTQB-sertifisert

- Maria er opptatt av kommunikasjon og relasjoner til mennesker, jo bedre man kjenner hverandre, jo bedre kommuniserer man og slik at det blir mindre misforståelser og bedre løsninger, fortsetter selskapet.

Namork har dessuten sertifiseringer som ISTQB, Prince 2 Foundation og Practitioner, og en master i internasjonal business hvor hun studerte i London, Dubai og Shanghai.