Break-danseren Torger Angeltveit til Novacare

inn/ut: - Først etter filmen The Social Network at jeg fikk en interesse for koding. 👋

Torger Angeltveit starter i Novacare.
Torger Angeltveit starter i Novacare. Vis mer

- Etter å ha vært permittert en stund var jeg veldig klar for å begynne å jobbe igjen, forteller utvikleren Torger Angeltveit i et blogginnlegg på Novacare sine nettsider.

- Jeg ble kontaktet av Novacare, og det virket som et selskap jeg kunne trives i.

Og vipps, så begynte den oslobosatte bergenseren å jobbe i nettopp Novacare.

Inspirert av The Social Network

- Jeg har alltid likt å bygge ting og derfor ble det byggfag på videregående. Men det ble fort tydelig at det ikke passet for meg å stå opp klokken sju og gå ut i det Bergenske regnet for å bygge hus. Uansett hvor morsomt jeg syns det var å se noe gå fra planke til ferdig produkt, sier Angeltveit.

- Det var først etter jeg så filmen «The social network» som handler om hvordan Facebook ble til, at jeg fikk en interesse for koding. Da fant jeg ut at det er mulig å bygge ting fra bunnen ved hjelp av kode. Etter filmen begynte jeg med HTML på egenhånd, og fant fort ut hvor enkelt det var å lage en hjemmeside. Plutselig var problemet med kalde morgener over. Etter et studieopphold på Bali, ble det en bachelor i interaktiv design fra Westerdals.

Break-danser

- Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb? spør Novacare sin nyansatte.

- Jeg har i 16 år drevet med breaking, og har konkurrert flere ganger. Breakingen lar seg også kombinere med reising, som jeg liker å gjøre når sjansen byr seg. Når det ikke er dansing, drar jeg gjerne innom treningssenteret for å holde maskineriet i gang. Det var ikke før jeg begynte med kontorjobb at jeg virkelig kjente nytteverdien av å holde seg aktiv og trene. En gang testet jeg å gå to uker uten trening, og da følte jeg meg fort et par år eldre.