Christian Grimsgaard slutter i Knowit for å starte i Kantega

inn/ut: - Vi jakta en person som kunne dra frontend-miljøet i Bergen. 👋

Christian Grimsgaard starter i Kantega Bergen.
Christian Grimsgaard starter i Kantega Bergen. Vis mer

Christian Grimsgaard starta 2021 med ny jobb i Kantega Bergen.

For å starte i den, måtte han slutte i jobben hos Knowit Experience.

Her hadde han da jobba siden 2014.

Barn og kaffe

- Han stiller på bordet en master i interaksjonsdesign, og har funnet sin hylle innen frontend-utvikling. Han er rå på det han gjør, og viser virkelig lidenskap for yrket sitt, hevder avdelingsleder Audhild Kårstad i Kantega Bergen i en inn/ut-melding til kode24.

Grimsgaard har ifølge Kårstad "en bred domeneerfaring", og "kan vise til mange imponerende oppdrag".

Utvikleren venter sitt barn nummer to, og skal i tillegg til familien bruke fritida på å "nerde om kaffe og espresso", og "dykke ned i den digitale verden og utfordre grenser for hva som er mulig".

Digital-sosial tid

kode24 skrev først at Grimsgaard "dukka opp på Kantega sin radar da han var utleid til en felles kunde". Dette skal ikke være riktig; Kantega skal ha kjent til han så lenge som fra 2016.

- Han imponerte, og det var ikke tvil om at vi ønsket å ha han med på laget. Vi jaktet en person som kunne dra frontend-miljøet i Bergen. En som var sulten, ville lære mer og ikke minst lære fra seg. Det for oss, var Christian, forteller Kårstad.

- Kantega har imponert meg med måten de utfordrer det tradisjonelle, og de har sjarmert meg med varm velkomst i den digital-sosiale tiden vi lever i, forteller Grimsgaard selv.