Bjørn til Webstep med doktorgrad, master og bachelor

inn/ut: .NET-utvikler Trond-Egil Hegerstrøm og data scientist Bjørn Bredesen til Bergen. 👋

Bjørn Bredesen og Trond-Egil Hegerstrøm starter i Webstep i Bergen.
Bjørn Bredesen og Trond-Egil Hegerstrøm starter i Webstep i Bergen. Vis mer

Webstep i Bergen vil ifølge seg selv styrke sitt faglige miljø i Bergen.

For å få til dette ansetter de nå to nye seniorkonsulenter - .NET-utvikler Trond-Egil Hegerstrøm og data scientist Bjørn Bredesen.

- Med Trond-Egil og Bjørn på laget, står vi enda sterkere rustet til å bistå våre kunder med å forme fremtiden. Vi opplever for tiden stor etterspørsel etter både .NET-kompetanse og Data Science-eksperter. Det er veldig hyggelig at noen av Norges dyktigste folk nå velger seg Webstep som arbeidsgiver, sier Birte Aarestrup, rådgiver i Webstep, i en inn/ut-melding til kode24.

Database- og apputvikling

Trond-Egil Hegerstrøm har en master i informatikk fra Universitetet i Bergen og har lang erfaring fra back-end og utvikling av webapplikasjoner.

Han har også solid erfaring fra databaseutvikling og app-utvikling, ifølge Webstep.

- Webstep er kjent for et utmerket arbeidsmiljø. I Webstep kan jeg kontinuerlig lære nye ting og holde meg personlig oppdatert på teknologi i oppdrag for flere kunder. Det blir spennende å kunne være med å utvikle morgendagen for våre kunder, sier Hegerstrøm i en inn/ut-melding til kode24.

Doktor, master og bachelor

Bjørn Bredesen har visstnok intet mindre enn en doktorgrad i beregningsbiologi, en mastergrad i bioinformatikk ooog en bachelorgrad i kognitiv vitenskap ved Universitetet i Bergen.

Han går inn som senior data scientist, og skal jobbe både på kundeprosjekter og på Websteps egneutviklede dataanalytiske produkter.

- Jeg valgte Webstep på grunn av firmaets solide satsing på Data Science. Som ekspert på fagfeltet ser jeg frem til å anvende min ekspertise innen dataanalyse og maskinlæring for å hjelpe kunder med spennende utfordringer, sier Bredesen.