Anders slutta i Sopra Steria, lager elbil-ladere hos Webstep

inn/ut: - Har allerede en CV og erfaring som mange kan se langt etter! 👋

Anders Kvalvik Kvernberg går fra å være konsulent hos Sopra Steria til å være konsulent hos Webstep.

Webstep ser på dette som et steg i å "styrke seg ytterligere på systemutvikling".

- Anders har imponert oss fra dag en, og vi er veldig fornøyde med å få Anders Kvalvik Kvernberg med på laget, sier avdelingsleder Ida Furnes Breivik i Webstep i en inn/ut-melding til kode24.

- Til tross for sin unge alder har han allerede en CV og en erfaring som mange kan se langt etter. Jeg er også utrolig imponert over Anders sin teknologiforståelse, og hans evne til å forklare komplekse systemer på en enkel og forståelig måte,

Skal lage elbil-ladere

Kvernberg er en fullstack-utvikler med fokus på backend innen .Net og Azure.

Han har jobbet med utvikling av forskjellige webapplikasjoner, mobilapplikasjoner og backend-systemer.

Kvernberg skal dessuten ha fokusert mye på kodekvalitet, automatiske tester, pipelines og annen infrastruktur for å underbygge god DevOps-metodikk.

Utvikleren har erfaring fra blant annet legemiddelindustrien, bank og industrisektoren. Han starta i Webstep 1. mars, og er allerede engasjert i både tilbud og kundeleveranser. Nå går han inn i oppdrag hvor han skal bidra til grønn mobilitet gjennom utvikling av elbil-ladere.

Gleder seg

- Jeg takket ja til jobb i Webstep fordi det er et selskap jeg hadde hørt veldig mye bra om, sier den ferske Webstep-utvikleren.

- Kompetanseheving og videreutvikling for konsulentene står i fokus, og de har et veldig sterkt fagmiljø, som jeg gleder meg til å bli en del av.

"Sammen med Websteps team av eksperter skal han være med å utvikle morgendagen i samspill mellom mennesker og teknologi" hever selskapet i inn/ut-meldinga.