Stian (33) til Yne - håper å reise på workcations i Italia framover

- Da vi flytta hjem til Norge igjen, ble det litt kjedelig med hjemmekontor.

Stian Bøe (33) går fra å være frilansutvikler og selvstendig næringsdrivende til fast ansatt som konsulent hos Yne.
Stian Bøe (33) går fra å være frilansutvikler og selvstendig næringsdrivende til fast ansatt som konsulent hos Yne. Vis mer

Stian Bøe (33) går fra å være frilansutvikler og selvstendig næringsdrivende til fast ansatt som konsulent hos Yne.

- Etter å ha vært frilans og selvstendig næringsdrivende i tre-fire år, har det blitt mye hjemmekontor, men også mye frihet, blant annet ett år med oppussing av hus i Italia, forteller Bøe i en inn/ut-melding til kode24.

- Men da vi flyttet hjem til Norge igjen ble det litt kjedelig med hjemmekontor, og ikke like givende.

Fast, men fritt

Bøe går ut i oppdrag hos Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir), hvor han skal jobbe med en stack med blant annet React, Sanity, Azure og Elastic.

- Yne passet veldig bra, da de kombinerer mye av fordelene med å være frilans med det å være fast ansatt. Her får man et bra miljø på jobb med mye sosialt, en svært god lønnsmodell og trygghet, men likevel veldig mye frihet, hevder Bøe.

- Man står selv fritt til å velge prosjekter.

Workation i Italia

- Da vi flyttet til Italia hadde jeg som mål å lære meg italiensk, og lære mer om vin. Ett år var ikke nok, så det blir nok fortsatt noen turer ned dit. Selv om jeg ikke lenger jobber frilans er mange av kundene i dag åpen og positiv til remote jobbing, så det vil nok fortsatt være mulig å ha litt “workation”, fortsetter den nye Yne-utvikleren.

- Det blir spennende å se hvor Yne er om noen år, for eksempel om vi bygger opp en avdeling innen prosjektledelse og UI/UX-design.