Ole Kristian og Kangeyan er Websteps siste .NET-utviklere: - Voksende og etterspurt gruppe

- Det er akkurat dette vi trenger for å drive satsingen vår fremover.

Ole Kristian Nakken og Kangeyan Illavalagan er nye .NET-konsulenter hos Webstep.
Ole Kristian Nakken og Kangeyan Illavalagan er nye .NET-konsulenter hos Webstep. Vis mer

Ole Kristian Nakken og Kangeyan Illavalagan har fått jobber som utviklere i Webstep.

Begge går inn i roller som .NET-konsulenter på Websteps Oslo-kontor i det nye Rebel-bygget midt i sentrum.

- Med “Kangi” og Ole Kristian får vi to dyktige og sultne utviklere. Det er akkurat det vi trenger for å drive satsingen vår fremover, sier avdelingsleder Ivar Moene på Websteps Oslo-kontor i en inn/ut-melding til kode24.

Leverer remote

Ole Kristian Nakken har reist fra Molde for å prøve lykken i storbyen. Han har en master i Computer Science med erfaring fra Ab3 Software.

Kangeyan Illavalagan går under navnet “Kangi”, og har master i Informatikk med fokus på programmering og systemarkitektur.

Begge utviklerne er ute på et kundeprosjekt utenfor Oslo-regionen, der de kan levere remote fra basen på Rebel i Oslo.

Etterspurt gruppe

- Det som appellerte meg med Webstep var den flate strukturen og den ukompliserte Websteps modell er som skapt for konsulentene. Det gir frihet og fleksibilitet som en selvstendig konsulent, samtidig som man får alle fordelene ved å være ansatt i et større kompetansemiljø, forteller Nakken i en inn/ut-meldingen.

- Både Kangi og Ole Kristian er dyktige .NET konsulenter. De kommer umiddelbart til å sette sitt positive preg på en voksende og etterspurt gruppe med .NET-konsulenter i Webstep. I tillegg har jeg allerede fått tilbakemeldinger fra kunden de jobber for om at de har bidratt fra dag 1. Det er alltid hyggelig å høre, avslutter Moene.