Frida (28) til Tise: - Blitt mer og mer opptatt av gjenbruk av klær

Frida Schmidt-Hanssen går fra ITverket til Tise for å lage app for 100.000 daglige brukere.

28 år gamle Frida Schmidt-Hanssen starter i ny jobb som backend-utvikler hos Tise.
28 år gamle Frida Schmidt-Hanssen starter i ny jobb som backend-utvikler hos Tise. Vis mer

28 år gamle Frida Schmidt-Hanssen starter i ny jobb som backend-utvikler hos bruktklær-appen Tise.

Hun har en mastergrad i datateknologi fra NTNU, og starta etter studiene i 2018 hos ITverket. Der har hun for det meste vært konsulent hos Komplett Bank, hvor hun bygde backend for lånsøknader, kort og sparing med .NET og Azure.

Nå som hun skal over til Tise, blir det andre boller, og hun skal visstnok glede seg til å få prøvd seg på blant annet Node og AWS.

Opptatt av gjenbruk

- Jeg har blitt mer og mer opptatt av gjenbruk av klær og å bruke det man har, og jeg har blitt inspirert av og brukt Tise til å kjøpe fine ting andre ikke trenger lenger! sier Schmidt-Hanssen i en inn/ut-melding til kode24.

- Så det er veldig stas å kunne bli med på teamet hvor man jobber mot et godt og nødvendig formål, og ikke minst med kul teknologi. Jeg gleder meg veldig til å være med å forbedre funksjonalitetene som allerede finnes i Tise, og å utvikle nye!

100.000 daglige brukere

- I Tise trer Frida inn i rollen som backend-utvikler, hvor hun vil både utvikle API-er til nye spennende features i appene, og ikke minst jobbe for at tjenesten fungerer knirkefritt for de over 100.000 som bruker den hver dag, sier utviklingssjef Thomas Bruun i Tise.

- Det er fantastisk ha Frida med på laget. Hun kommer inn i teamet med en uvurderlig kombinasjon av faglig tyngde, samt produkt innsikt fra å være en aktiv bruker på fritiden.