Skiller ut utviklerne i nytt selskap - Indent skal ikke hive seg på trender

- Vi tror på velvalgte teknologier fremfor buzzwords og trender.

Indent består av Daniel Eckermann, Karoline Bøhn Karlsen, Runar Jørgensen, Martin Hagen, Marius Edvardsen og Emily Hamsilet Bareh Healey.
Indent består av Daniel Eckermann, Karoline Bøhn Karlsen, Runar Jørgensen, Martin Hagen, Marius Edvardsen og Emily Hamsilet Bareh Healey. Vis mer

Utviklingsavdelingen til s360, tidligere Sempro, skilles ut som et eget selskap: Indent.

s360 er et selskap som gjør det som kalles "performance marketing" - blant annet markedsføring gjennom sosiale medier og søketrafikk.

Det nye selskapet heter altså Indent, og blir et konsulentselskap med base i Elisabeth von Hübschs gate i Moss.

Ikke buzzwords og trender

- I mer enn 11 år har teknologi vært en tett integrert, og svært vellykket, del av virksomheten i s360. Men for å ligge enda mer i forkant av morgendagens marked innen digital markedsføring og teknologi, er det nå tatt grep for å utvikle selskapet, sier Daniel Eckermann, administrerende direktør i Indent, i en pressemelding.

- Indent er et konsulentselskap som utvikler gode, brukervennlige og fremtidsrettede løsninger. Vi tror på velvalgte teknologier fremfor buzzwords og trender, fortsetter han.

- Folka våre har alt å si. Vi er rett og slett avhengig av å tiltrekke oss, beholde og videreutvikle de beste ressursene i markedet. Og her er opprettelsen av Indent AS et viktig grep for å lykkes, sier Ole Kristian Ullereng, ansvarlig leder i s360 Norge.

Her er utviklerne

Folka han snakker om er foreløpig disse:

  • Daniel Eckermann, som går fra CTO i s360 Norge til administrerende direktør i Indent.
  • Karoline Bøhn Karlsen, som går fra utvikler i GP Marked til utvikler i Indent.
  • Runar Jørgensen, senior systemutvikler.
  • Martin Hagen, seniorutvikler.
  • Marius Edvardsen, utvikler.
  • Emily Hamsilet Bareh Healey, utvikler.

- Vi jobber først og fremst med Laravel og økosystemet rundt rammeverket. På frontend benytter vi Vue og Tailwind, forteller Eckermann til kode24.