Dimitri skal hjelpe kunder i skyen hos Sicra: - Liker det litt vanskelig

- Komplekse migreringsprosjekter er noe av det jeg liker best, sier Dimitri Georgiou.

Dimitri Georgiou har fått seg ny jobb som systemarkitekt i konsulentselskapet Sicra.
Dimitri Georgiou har fått seg ny jobb som systemarkitekt i konsulentselskapet Sicra. Vis mer

Dimitri Georgiou har fått seg ny jobb som systemarkitekt i konsulentselskapet Sicra.

Sicra omtaler seg selv som å drive med "sikker leveranse av IT-løsninger og applikasjoner", og Georgiou skal blant annet jobbe med skyplattformer og forretningskritiske tjenester hos Sicras kunder.

Bygger batterier

Georgiou er halvt gresk og halvt skotsk, har bodd i Norge i over 10 år og forstår godt norsk og snakker engelsk, norsk og gresk.

Ifølge en inn/ut-melding til kode24 omtaler han seg selv som en "nerd som liker tekniske ting, og gjerne bygger sine egne batterier".

- Vi er veldig glade for å få Dimitri på plass. Med 15 års erfaring fra IT-arkitektur i større organisasjoner, og en dyp kunnskap som gjør at han kan jobbe med forretningskritiske tjenester, er han en veldig god match for Sicra, sier Stig Valderhaug, daglig leder i Sicra, i inn/ut-meldinga.

Liker det vanskelig

Georgiou skal ha jobba mye med skytjenester, med blant annet automatisert arkitekturoppsett, sikkerhet, DevOps-prinsipper og implementering.

Han skal både kunne skyplattformer som AWS, Google Cloud Platform og Microsoft Azure, samt Linux, nettverksprotokoller og den slags.

- Jeg har jobba mye med migrering av workloads og applikasjoner fra on-prem til skyplattformer. Det å bistå kunder med innsikt i arkitektur og gi råd om hvilke verktøy som fungerer best i komplekse migreringsprosjekter er noe av det jeg liker best å jobbe med, sier Georgiou.

- Jeg liker at det er litt vanskelig.