Nå leiter mange etter DevOps-folk, hevder Redpill Linpro, som ansetter to

Erik Kaareng-Sunde og Eskild Jacobsen gjør begge comeback. - Savna menneskene.

- Vi er i sterk vekst, og det er stor etterspørsel etter kompetanse på DevOps-metodikk med verktøy som understøtter containerteknologi, skytjenester og automatisering, hevder Kirsti Sandnes Stien, som leder devops-avdelinga hos Redpill Linpro, i en inn/ut-melding til kode24.

Nå styrker de seg derfor på nettopp dette, med to nye seniorkonsulenter: Erik Kaareng-Sunde og Eskild Jacobsen.

- Vi jobber iherdig for å både bli sterkere på det smale, og gode i bredden. Vi skal ansette 100 til 150 konsulenter i Norden de to neste to årene, og ambisjonene er særlig store i Norge. Det er derfor betryggende at vi evner å tiltrekke oss flinke fagfolk, og at vi har et rykte som en god arbeidsplass for IT-spesialister, sier Sandnes Stien.

Erik Kaareng-Sunde
Erik Kaareng-Sunde Vis mer

Erik Kaareng-Sunde

Mens de andre barna var opptatt av å spille på sin Commodore 64, skal Erik Kaareng-Sunde ha vært mest interessert i den delen av brukermanualen som beskrev hvordan man kunne programmere i språket Basic.

I hans over 20 år lange karriere har han blant annet jobbet som Operations Manager i Enonic i 12 år før han fant veien til Redpill Linpro.

"Et kort opphold ute av huset gjorde han enda tryggere på at Redpill Linpro var den beste arbeidsplassen for han", hevder selskapet, og han kommer nå altså tilbake.

- Det var lett å takke ja da jeg fikk tilbudet. Redpill Linpro har et fantastisk fagmiljø med bra mennesker som har den samme forkjærligheten for fri programvare som det jeg har. Fremover skal jeg fortsette å jobbe med moderne IT-driftsmetoder og IT-sikkerhet som fokusområder, sier Kaareng-Sunde i inn/ut-meldinga.

Eskild Jacobsen
Eskild Jacobsen Vis mer

Eskild Jacobsen

Eskild Jacobsen kom fra Meteorologisk institutt, der han har jobbet som overingeniør. Han har jobbet med IT store deler av sin karriere for bedrifter som Siemens, Schibsted IT og IBM.

Han startet i daværende Linpro i 2005 som kursinstruktør, før han senere gikk over i en konsulentrolle. Men også Jacobsen kommer altså tilbake til det som nå heter Redpill Linpro.

- Jeg kom tilbake fordi jeg savnet menneskene og det unike arbeidsmiljøet. Det er en fantastisk arbeidsplass der du får energi fra de andre til å gløde for gode IT-løsninger. Det er som å komme hjem, sier han.