CYBR snapper tre utviklere fra Aller Media: - Vi jobba godt sammen

Går fra aviser og ukeblader til sikkerhet. - Jeg kunne ikke si nei.

Kasper Rynning-Tønnesen, Erlend Seppola og Michael Söderqvist-Waag går alle fra Aller Media til CYBR.
Kasper Rynning-Tønnesen, Erlend Seppola og Michael Söderqvist-Waag går alle fra Aller Media til CYBR. Vis mer

Sikkerhetsselskapet CYBR melder om tre nyansettelser: Kasper Rynning-Tønnesen, Erlend Seppola og Michael Söderqvist-Waag.

Alle tre kommer fra samme sted: Aller Media - hvor, for ordens skyld, kode24 holder til.

CYBR tilbyr tjenester for å gjøre organisasjoner sikrere, gjennom "state of the art, AI-governed awareness training and attack simulation platform", ifølge seg selv.

Kasper Rynning-Tønnesen

29 år gamle Kasper Rynning-Tønnesen kommer fra rollen som sjefsarkitekt i Aller Media, og blir det samme hos CYBR.

Rynning-Tønnesen har en mastergrad fra NTNU i Trondheim, og blir ansvarlig for arkitekturen i CYBR både foran og bak i stacken, samtidig som han også skal fungere som utvikler.

- Muligheten til å skape noe skikkelig bra med stor påvirkning var så forlokkende og spennende at jeg ikke kunne si nei, sier han i en inn/ut-melding til kode24.

Erlend Seppola

29 år gamle Erlend Seppola har fram til nå vært frontend-utvikler hos Aller, men blir nå senior-frontend-utvikler i CYBR.

Den selvlærte utvikleren skal jobbe mest med nettsidene deres, og skal jobbe med selskapets designsystem.

- I tillegg til å bevege meg utenfor komfortsona, for å utfordre mine tekniske egenskaper, er dette en spennende mulighet til å jobbe med noe som vil hjelpe andre å beskytte seg mot cyber-angrep, som blir stadig mer vanlig, sier han.

Michael Söderqvist-Waag

38 år gamle Michael Söderqvist-Waag var "design lead" i Aller, og blir "head of design" hos CYBR.

Han har utdanninga si fra Norges Kreative Høyskole, nå Høyskolen Kristiania, og skal lede an i arbeidet med hvordan CYBRs produkter skal se ut framover. I likhet med alle de andre, har han tidligere jobba med CYBRs utviklingssjef Zack Korman i Aller Media.

- Vi jobba veldig bra sammen, sier Söderqvist-Waag.

- Vi står sammen i tanken om hvordan design og teknologi bør virke sammen, noe jeg tror er nøkkelen til å utvikle gode prosesser og levere resultater.