Ingvild til Sopra Steria: - Pleier å si jeg er nerd i bånn

inn/ut: Ingvild Berlin Kalleberg skal lede prosjekter og testing. 👋

Ingvild Berlin Kalleberg får ansvaret for prosjektledelse og testing innen divisjonen for skytjenester og digitale plattformer i Sopra Steria, melder selskapet i en pressemelding.

Kalleberg kommer til Sopra Steria fra Verdipapirsentralen, der hun har vært IT-direktør.

Hun har også åtte år bak seg i forskjellige lederstillinger i Sykehuspartner HF. Før det jobbet hun i Basefarm, der hun begynte som utvikler og var med på å bygge opp selskapets driftsmiljø.

- Jeg pleier å si at jeg er nerd i bånn. Både informatikkgraden og bakgrunnen som programmerer og driftsoperatør er en viktig del av yrkesidentiteten min. Jeg tror du har en fordel som IT-leder dersom du har «gjort det sjøl». Kan du faget og har fått skitt under neglene, er du bedre rustet til å forstå hva folkene dine faktisk leverer og hvilke utfordringer de møter, sier Kalleberg i pressemeldingen.

- Jeg er svært glad over at Ingvild sa ja til oss. Hun er en bunnsolid fagperson og en svært erfaren IT-leder som har hatt ansvaret for kritiske operasjonelle prosesser i Sykehuspartner HF og Verdipapirsentralen, sier Odd Inge Bjørdal, direktør for digitale plattformtjeneste i Sopra Steria.