Johannes Kanavin starter hos Ensō

inn/ut: - Selv om han foretrekker Java, er han agnostisk. 👋

Få dager etter forrige inn/ut-sak, melder Ensō om nok en nyansettelse; Johannes Kanavin.

- Johannes Kanavin er en meget erfaren arkitekt som også liker å kode. Han har rundt 14 års erfaring og han startet som konsulent med Java-systemer og integrasjonsutvikling. Johannes arbeidet også med enterprise-skalert systemutvikling hvor tusenvis av integrasjoner ble gjort på enkeltsystemer for kritiske forretningsdrift, gjennom digital transformasjon, melder Ensō.

- I løpet av Johannes sin karriere har han jobbet med både Java og .NET. Selv om han foretrekker Java, er han imidlertid agnostisk i den forbindelse, da Johannes hovedkompetanse er innen Arkitektur, både fra et løsnings- og bedriftsperspektiv og på grunn av at det handler om å finne den mest passende løsningen - ikke hva han er mest komfortabel med.

«Det handler om å finne den mest passende løsningen - ikke hva han er mest komfortabel med.»

- I disse dager med modernisering av Cloud, er Johannes en stor Cloud, Big Data, Enterprise Integration & DevOps-fan/entusiast, spesielt når det gjelder hvordan du kan forbedre et utviklermiljø til å bli mer feilfritt, for å gi et bedre teknisk miljø for dem å trives, som i rekkefølge vil gi en bedre løsning på bordet. Etter å ha god erfaring i full sky migrasjon og Cloud Architecture-prosjekter, er dette en spesiell spesialitet fra Johannes.

- Hos siste kunde har han jobbet med å lage utviklingsmiljø i skyen, der Johannes har vært arkitekt på å migrere systemet til skyen, samt integrasjoner og prosesser.