Runar (27) får endelig komme på Shortcuts Bergen-kontor

inn/ut: - Fikk umiddelbart beskjed om at vi måtte ha hjemmekontor! 👋

Manager Ivan Lé Hjelmeland i Shortcut Bergen og nyansatte Runar Hummelsund (27). 📸: Privat
Manager Ivan Lé Hjelmeland i Shortcut Bergen og nyansatte Runar Hummelsund (27). 📸: Privat Vis mer

Runar Hummelsund (27) starta hos Shortcut AS avdeling Bergen 2. april.

Før dette jobba han som backend-utvikler i Wolftech Broadcast Solutions, etter å ha tatt en bachelor i informasjonsteknologi fra Høgskolen i Bergen / Høgskolen på Vestlandet.

- Han startet da som iOS-utvikler og fikk umiddelbart beskjed om at vi nå måtte ha hjemmekontor på grunn av koronavirus. Siden starten har derfor Runar måtte jobbe hjemmefra, men har nå endelig fått muligheten til å treffe gjengen på vårt nye kontor i Thormøhlens gate 53C, forteller manager Ivan Lé Hjelmeland i Shortcut Bergen.

- Vi ansatte Runar fordi han viste en stor interesse for apper og apputvikling selv om han ikke hadde noen arbeidserfaring med utvikling av apper. På fritiden og under studiene hadde han utforsket og lekt med ny teknologi, blant annet var han allerede godt i gang med SwiftUI som ble annonsert av på WWDC av Apple i 2019.

- Jeg ville jobbe som iOS-utvikler sammen med andre mennesker som hadde et stort fokus på å lage apper av høy kvalitet. Det var også lett å se dette var en gjeng med lidenskapelige utviklere som jeg kunne lære mye av, sier Hummelsund.