Angela og Sindre til Alv: - Farlige AmongUs-spillere!

inn/ut: Har klart å være sosiale tross smittevern. 👋

Angela Maiken Johnsen og Sindre Toft Nordal starter i Alv.
Angela Maiken Johnsen og Sindre Toft Nordal starter i Alv. Vis mer

Alv melder om to nye ansatte: Angela Maiken Johnsen og Sindre Toft Nordal.

Sindre kommer fra Capgemini, og er utvikler med kompetanse på frontend, men også med bakgrunn innenfor Data science og AI.

Maiken kommer fra BDO der hun har jobbet med dataanalyse- og integrasjoner kombinert med forretningsforståelse.

Liker utfordringer

Maiken har bevist både i intervjuer og i etterkant at hun har hodet på riktig plass, er reflektert og frempå, hevder Alv.

- I prosjekter liker jeg å bli utfordret; det være seg integrasjon av ukjente kildesystemer eller utforske ny teknologi. Jeg trives også godt med å jobbe tverrfaglig, så man kan lære av gode kollegaer og se en case fra flere vinkler.» forteller Maiken i en inn/ut-melding til kode24.

Maiken rett ut i oppdrag hos en eksisterende kunde sammen med flere fra Alv der hun skal være med å bygge opp en dataplattform.

AmongUs-spillere

Sindre har sin bakgrunn som dataingeniør fra NTNU som han tok etter to år i Frankrike der han studerte matematikk og informatikk.

Sindre er glad i å bryne seg på en utfordring eller to, melder Alv, som har gitt han en allsidig bakgrunn.

- Teknisk ser jeg på meg selv som relativt allsidig med flere forskjellige interessefelt. Jeg har erfaring med alt fra kunstig intelligens til frontend-utvikling, og elsker variasjonen det gir meg i arbeidsoppgaver og utfordringer, forteller Sindre.

Til tross for onboardring på Teams har både Sindre og Maiken deltatt på sosiale tilstelninger både før og etter dagens restriksjoner. Begge har nemlig vist seg å være farlige AmongUs-spillere!