Serbiske Žika Lujić (40) til Increo

inn/ut: - Jeg ser en bedre fremtid i Norge for barna mine. 👋

Žika Lujić (40) starter i Increo
Žika Lujić (40) starter i Increo Vis mer

Increo sikrer seg senioren Žika Lujić (40), melder selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

Han har studert til en bachelor i anvendt vitenskap på School of Electrical and Computer Engineering of Applied Studies på Universitet i Beograd, vært fullstack-utvikler i Belit og til sist CTO i Ready For It.

Nå tar den serbiske utvikleren med seg familien til Norge, altså for å bli seniorutvikler i Increo.

Bedre framtid

"Lujić har mer enn 12 års erfaring som fullstack-utvikler, og jobber i dag som CTO i det Beograd-baserte selskapet Ready For It. Der leder han utviklingen av flere proprietære løsninger, i tillegg til å være ansvarlig for blant annet selskapets programvareutviklingsstrategi" melder Increo.

- Jeg er glad i stillingen jeg har nå, men jeg ser en bedre fremtid i Norge for barna mine. Og da er det ingen steder jeg heller vil jobbe enn i Increo. De er ekstremt ambisiøse, og vi matcher hverandre både på visjon og arbeidsmoral, sier Lujić i inn/ut-meldingen, som visstnok også holder på å lære seg norsk.

- Det er på et nybegynnernivå, men det kommer seg.

Gleder seg

- Vi er alltid på utkikk etter både skarpe talenter og erfarne seniorer. Vi har mange spennende prosjekter i ilden for tiden, og Žikas mangeårige erfaring med blant annet .NET kommer til å gjøre dem enda bedre. At han kommer til oss, sier mye, og det er vi ganske stolte av, sier en ikke-navngitt og trolig symbolsk talsperson for Increo i inn/ut-meldingen.

- Så må det også sies at han ikke bare har lang erfaring: han er dedikert, kreativ og effektiv. Sånne folk er det selvsagt plass til hos oss. Vi gleder oss alle til han blir en del av laget vårt.