Bli med å gjøre jobben din bedre!

Endelig er vi klare med en ny Kodeløkka-undersøkelse. Og du kan vinne kodekopper! 😻

Her prøver vi å gi deg skikkelig lyst til å svare på Kodeløkka-undersøkelsen vår. Håper de inviterende gestene våre funker. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke
Her prøver vi å gi deg skikkelig lyst til å svare på Kodeløkka-undersøkelsen vår. Håper de inviterende gestene våre funker. 📸: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer

Noe av målet til kode24 er å gjøre det enda bedre å være norsk utvikler. Blant annet gjennom god journalistikk som kan påvirke arbeidsplassene våre.

En av de viktigste metodene våre er Kodeløkka; spørreundersøkelsen vi kjører jevnlig blant norske utviklere.

Det er gjennom Kodeløkka vi blant annet har satt fokus på utfordringer rundt foreldreperm, åpne kontorlandskaper, lønn og impostor-syndromet. Sist fikk vi så mange som 675 svar, og da kan man virkelig begynne å skrive gode artikler om hva en hel bransje føler og mener.

Nå er vi endelig klar med en ny runde, og håper du er med.

👉 Ta Kodeløkka høsten 2019-undersøkelsen her!

Hva spør vi om?

Denne gangen har vi delt opp spørsmålene i tre bolker:

  • Koden du skriver: Hvor flinke er egentlig norske utviklere til å skrive kode som andre kan forstå? Jobber norske utviklere med teknologi de selv synes er spennende? Og har vi stolthet i det vi leverer fra oss? Vi spør!
  • Hvordan du jobber: Hva brukere dere for å kommunisere med hverandre? Blir det for mye? Følger dere Scrum, og gjør det egentlig arbeidsdagen noe bedre? Vi skal lage statistikk!
  • Hva du tenker: Får du tid til å lære deg ting i arbeidstida? Eller føler du press på å lære deg ting på fritida? Hvordan står det til med mangfoldet der ute? Og kan det være riktig å kvotere? Si hva du mener!
«Får du tid til å lære deg ting i arbeidstida?»

Er du kode24-leser, vil du kanskje kjenne igjen noen av temaene. Men én ting er å skrive om hva et par utviklere tenker eller hva ett selskap gjør - noe helt annet å høre hva en hel bransje faktisk mener.

Dette kan Kodeløkka gi oss svar på, og vi gleder oss til å dykke ned i tallene.

👉 Ta Kodeløkka høsten 2019-undersøkelsen her!

Hva får du for dette?

Kodeløkka gir oss tallene vi trenger for å lage god journalistikk om bransjen du jobber i. Og god journalistikk kan bidra til endring.

Vi vet for eksempel at det oppstod debatter i norske utviklingsavdelinger da vi kjørte hardt på åpne kontorlandskaper etter Kodeløkka sommeren 2018, og vi håper noen har slått i bordet med lønnsstatistikkene vår etter Kodeløkka vinteren 2019.

Men vi lokker selvfølgelig med mer håndfaste gevinster, også: Kodekopper! Etter at du har fullført undersøkelsen får du instruks om hvordan du blir med i trekningen.

Tusen takk for at du blir med - så snakkast i på Kodeløkka.

👉 Ta Kodeløkka høsten 2019-undersøkelsen her!