Sindre (18) fikk lærlingplass i Aplia Bergen: - Vi snudde oss rundt

- Vi ønsket å se på mulighetene å tilby læreplass innen det relativt nye fagprogrammet, melder Aplia, og tar inn Sindre Hestad Moe.

Sindre Hestad Moe (18 år) har starta som lærling hos Aplia Bergen.
Sindre Hestad Moe (18 år) har starta som lærling hos Aplia Bergen. Vis mer

Sindre Hestad Moe (18 år) har starta som lærling hos Aplia Bergen.

- Aplia har i alle år har hatt en rekke nyutdannede talenter med praksisplass hos oss, nytt av året var at vi også ønsket å se på mulighetene å tilby læreplass innen det relativt nye fagprogrammet IT-utviklerfaget, skriver Christian Hjellestad, salg- og markedssjef i Aplia, i en inn/ut-melding til kode24.

- Når vi da på forsommeren fikk en epost fra Sindres lærer, snudde vi oss rundt, og signerte både intensjonspapirer og gjorde nødvendige forberedelser for å ta imot en lærling.

"Trivelig og flink"

Moe blir omtalt fra skolen som en "trivelig, pliktoppfyllende, flink og en faglig sterk utvikler".

- Noe vi allerede har fått oppleve i de få dagene han har vært hos oss, hevder Hjellestad.

Sindre har blant annet jobba med Python, .NET/C#, Node.js, JavaScript, TypeScript og Svelte.

"Frisk energi"

- Sindre kommer til å bidra med frisk energi, entusiasme og ny kunnskap som alle i Aplia kan dra nytte av. Vi er overbevist om at hans tilstedeværelse vil berike vår arbeidsdag og bidra til vår felles vekst. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Sindre i løpet av hans tid her hos Aplia, skriver selskapet.

- Vi gleder oss til å dele vår kunnskap og erfaring, slik at han kan utvikle seg både profesjonelt og personlig i vårt arbeidsmiljø, uttaler daglig leder i Aplia, Benjamin Selmer.