Silje er den første kvinnen Yne ansetter

- Begynte å få øynene opp for mulighetene og utfordringene en startup tilbyr.

Silje Tyrihjell starter som utvikler i Yne. 📸: Yne
Silje Tyrihjell starter som utvikler i Yne. 📸: Yne Vis mer

Silje Tyrihjell har fått seg ny jobb som utvikler i Yne.

Hun kommer fra ett år som utvikler i Visma Consulting, og har før det tatt en mastergrad på NNTU.

- Hun trivdes veldig godt i Visma, men begynte å få øynene opp for alle mulighetene og utfordringene en startup tilbyr. Gjennom hennes samboer, som er godt integrert i startupen Glede, oppdaget hun hvor givende det å jobbe i en startup kan være, melder Yne i en inn/ut-melding til kode24.

UX, frontend og grafikk

- Tross relativt kort fartstid i arbeidslivet, har Silje vært innom flere ulike roller i prosjekt hos forrige arbeidsgiver; frontend-utvikler, UX/UI designer, og funksjonell arkitekt, samt internarbeid som grafisk designer og prosjektleder for sommerstudenter, skryter Yne.

- Silje ser frem til å utvikle og utforme gode, brukervennlige løsninger av høy kvalitet i prosjekt hos Amoi, datterselskapet til Posten, med oppstart første arbeidsdag. Hun har også stor interesse for grafisk design, og kunne tenke seg å lære å bruke tegnebrett til å designe grafiske elementer og utforme markedsmateriell for Yne.

Første kvinne

- Silje fikk et veldig godt inntrykk av Yne etter en hyggelig samtale i de sjarmerende lokalene deres, skriver Yne om seg selv.

- Hun fikk veldig fort troa på de kloke og hyggelig personene som arbeider der, og innså at nå var tiden inne for å bevege seg over på noe nytt og spennende. Hun synes også det var stas å være første jente inn i selskapet, og gleder seg til å være med på å bygge et godt sosialt miljø innad i selskapet.