Petter, Jan Erik og Olav til Epinova: - God idé med teknisk kodeoppgave

- Ga meg muligheten til å vise hva jeg kan, sier én av de nyansatte i Kristiansand og Trondheim.

Konsulentselskapet Epinova melder om tre nye ansettelser på kontorene sine i Kristiansand og Trondheim.

Olav Lindekleiv
Olav Lindekleiv Vis mer

Olav Lindekleiv (30)

Kontoret i Kristiansand har fått selskap av Olav Lindekleiv.

Lindekleiv skal ha lang erfaring som fullstack- og apputvikler, og skal i Epinova fokusere på å dyrke frontend.

- Den første tida i Epinova har vært veldig lærerik. Epinova var svært flinke til å følge opp under hele ansettelsesprosessen. Jeg fikk også tildelt en teknisk kodeoppgave som jeg fikk presentere i teknisk intervju. Det synes jeg var en veldig god idé, da det ga meg muligheten til å vise hva jeg kan, og Epinova mulighet til å vurdere kodekvalitet og faglig forståelse, sier Lindekleiv i en inn/ut-melding til kode24.

Jan Erik Dehli
Jan Erik Dehli Vis mer

Jan Erik Dehli (30)

Jan Erik Dehli starter på kontoret i Trondheim.

Som senior backend-utvikler med mer enn åtte års erfaring innen .NET ville han "sitte i et miljø med fokus på kodekvalitet, problemløsning og rom for å dyrke den faglige interessen", melder hans nye arbeidsgiver.

- Det var vært tett oppfølging fra start fra både rekrutteringsansvarlig, samt de andre på kontoret, melder Dehli.

Petter Johansen
Petter Johansen Vis mer

Petter Johansen (32)

Etter å ha jobbet som frontend-utvikler i mer enn tre år i teknologiselskapet AKVA Group Software, som leverer apper og skreddersydde webløsninger til oppdrettsbransjen, har Petter Johansen nå starta på Epinovas kontor i Trondheim.

Nå sitter han i kundeprosjekt hvor kunden i større grad ønsket orientere seg mot sine internasjonale kunders- og samarbeidspartnernes behov, og ville dermed oppgradere deres eksisterende digitale flater.

- Vi videreutvikler nå den internasjonale løsningen for kunden ved å ta i bruk commerce i Optimizely for salg til det internasjonale markedet. Kunden er svært engasjert og deltagende i prosjektet, så det gir ekstra motivasjon for å komme i mål med et godt produkt, forteller Johansen i inn/ut-meldinga.