- Native apputvikling har vært målet siden jeg starta utdanningen

Karoline Skumsrud Andersen, Olav Hartwedt Larsen og Andreas Normann til Beining & Bogen.

Karoline Skumsrud Andersen, Andreas Normann og Olav Hartwedt Larsen er ansatt hos Beining & Bogen. 📸: Oda Hveem / visuello.no
Karoline Skumsrud Andersen, Andreas Normann og Olav Hartwedt Larsen er ansatt hos Beining & Bogen. 📸: Oda Hveem / visuello.no Vis mer

Karoline Skumsrud Andersen, Olav Hartwedt Larsen og Andreas Normann har fått seg jobb hos Beining & Bogen.

Beining & Bogen er et byrå som spesialiserer seg på design og utvikling av native-apper, og trekker fram erfaring fra kunder som Kahoot!, Finn.no og Godt Brød. De nye folka skal allerede være i gang med prosjekter hos blant annet Telia og Datek Smart Home.

- Vi vokser heldigvis stødig, selv i utfordrende økonomiske tider, sier daglig leder i Beining & Bogen, Andreas Beining, i en inn/ut-melding til kode24.

- Det er også viktig for oss å vokse riktig, derfor ønsker vi bred representasjon – både faglig og menneskelig. Det er kanskje en klisjé, men slikt blir det gode synergieffekter av: Vi opplever at kreativiteten trives best når vi kan se problemstillinger fra mange forskjellige innfallsvinkler.

Karoline Skumsrud Andersen

Karoline Skumsrud Andersen jobbet deltid for Beining & Bogen mens hun studerte frontend- og mobilutvikling ved Høyskolen Kristiania, og har nå gått over til fulltidsstilling.

- Å jobbe deltid hos Beining og Bogen frem til jeg fullførte studiene ga meg muligheten til å allerede da få lov til å lære hvordan man utvikler brukervennlige og teknisk gode native apper – innenfor det jeg vil kalle Norges hyggeligste utviklermiljø, sier hun.

- Beining & Bogen har – ved siden av brukervennlighet og god kvalitet – også et fokus på å sette sammen teams som samarbeider godt. Dette anser jeg som et viktig moment både for meg og for kunder. Jeg ser derfor frem til et godt samarbeid med kunder og kollegaer, og å få utvikle meg faglig. Jeg er veldig stolt av å få være en del av denne gjengen!

Olav Hartwedt Larsen

Olav Hartwedt Larsen studerte frontend- og mobilutvikling på Høyskolen Kristiania og ble kjent med Beining & Bogen allerede der, hvor grunnleggerne underviser. Han begynte å jobbe deltid mot slutten av utdannelsen, og ble tilbudt fulltidsstilling i fjor høst.

- Native apputvikling har vært målet siden jeg startet utdanningen, og det er veldig kult å komme til et selskap som gir meg muligheten til å forfølge dette videre, sier han.

- Apper med gode brukeropplevelser, laget av et team spekket med dyktige designere og utviklere, gir meg gode vilkår for bratte læringskurver. Jeg har blitt tatt veldig godt imot, og gleder meg til fortsettelsen – med en perlesløyfe i kragen!

Andreas Normann

Andreas Normann har bakgrunn fra Hyper Island og er en erfaren UX- og UI-designer. Etter 17 års arbeidserfaring har han jobbet med apper siden iPhone 4.

Etter flere år med frilansarbeid, var han klar for å finne et etablert arbeidsmiljø.

- Beining & Bogen traff midt i blinken. Ambisjonene er høye og kriteriene er strenge når det kommer til arbeidet som gjøres. I tillegg liker jeg at Beining & Bogen har et skarpt fokus på native apper, som har vært det jeg har jobbet mest med selv de siste 12 årene. Det gjør at vi umiddelbart er en god match faglig sett, og gir meg riktige forutsetninger for å fortsette å skape det jeg brenner for; de beste appene, sier han.

- Jeg gleder meg til å dele mine erfaringer, lære av de andre og å jobbe tett med både andre designere, utviklere og oppdragsgivere for å finne frem til de gode brukeropplevelsene. Og kanskje best av alt: Jeg har endelig fått min egen perlesløyfe.