Einar (27) gikk fra sommerstudent til deltid til fulltid hos Computas

- Glad for å kunne fortsette her, sier Einar Snorrason i Computas NXT.

Einar Snorrason (27) har fått seg jobb hos Computas NXT.
Einar Snorrason (27) har fått seg jobb hos Computas NXT. Vis mer

Einar Snorrason (27) har nylig fullført sin mastergrad i informasjonssikkerhet ved Universitetet i Oslo, og har nå fått seg jobb hos Computas sin avdeling for juniorer; NXT.

Sommerstudent, deltid, fulltid

Før dette har ikke Snorrason bare studert, men også jobba deltid for nettopp Computas.

- Jeg begynte som sommerstudent, fortsatte som deltidsansatt og nå trer jeg inn i rollen som utvikler i fulltidsstilling i Computas avdeling NXT, forteller han i en inn/ut-melding til kode24.

- Jeg trivdes veldig godt både som sommerstudent og i deltidsstilling etter det, og er glad for å kunne fortsette her i Computas nå når jeg er ferdig med å studere.

Lager sikkerhetskurs

Tanken med NXT er at nyutdanna utviklere får trent seg før de setter i gang som fullblods konsulenter. Og foreløpig skal Snorrason blant annet ha tatt initiativ til et nytt sikkerhetskurs.

- Jeg har lyst til å starte et informasjonsikkerhetskurs på kontoret. Kanskje som en workshop, eller som et spill? Det har jeg ikke funnet helt ut av enda. Da jeg tok det opp med avdelingslederen min var han veldig positiv, og jeg har allerede kommet i kontakt med andre ansatte i Computas som kan hjelpe meg og jobbe sammen med meg på prosjektet, sier han.

- Jeg opplever at det er rom for å komme med forslag. I Computas har folk lyst til å jobbe sammen og å samarbeide. Det er lett å stille spørsmål og å gjøre ting sammen. Det er noe av det som gjør Computas så bra.