På jobb for Visma fikk Mårten høre om 'hyggelige nerder' i Computas

- Akkurat denne beskrivelse traff meg, sier Mårten Elmgren, som bytta jobb.

Mårten Elmgren har fått ny jobb i Computas.
Mårten Elmgren har fått ny jobb i Computas. Vis mer

Mårten Elmgren har blitt ny "senior kunnskapsingeniør", som vi antar betyr noe sånt som utvikler, i Computas.

Han kommer fra jobben som konsulent i Visma, hvor han var i sju år.

"Hyggelig nerd"

Det var ironisk nok på jobb for Visma at Elmgren ble nysgjerrig på Computas - konsulenter fra de to selskapene havna nemlig på prosjekt sammen.

- I samtale med kollegaene mine der, beskrev de den typiske ansatte i Computas som “en hyggelig nerd”, og akkurat denne beskrivelse traff meg. Da tenkte jeg at “dette er interessant”, sier Elmgren i en inn/ut-melding til kode24.

- Det virket som at det var et veldig godt miljø i Computas, både faglig og sosialt. Nå når jeg er en del av selskapet kan jeg bekrefte at det stemmer.

Spent på Kotlin

- Folk smiler i gangene, det er en avslappet stemning og ingen høye skuldre. Kollegaer samles i fellesarealene til faglig småprat, og alle som er her vil gjerne dele erfaringer og kunnskap med hverandre, hevder Elmgren etter sine første dager i konsulentselskapet.

Nå ser han frem til å sitte i lokalene i Akersgata, bli bedre kjent med kollegaene og arbeidet, og til å utforske ny teknologi.

- Jeg er også spent på å teste ny teknologi. Å bruke Kotlin profesjonelt er for eksempel er noe jeg ikke har gjort før, og ser frem til.