Maja (31) flytta fra Serbia til Norge i fjor - nå jobber hun for bspoke

- Jeg følte ikke at jeg var stresset eller ble avhørt, forteller Maja Skaljak.

31 år gamle Maja Skaljak har fått seg jobb som utvikler og konsulent i bspoke.
31 år gamle Maja Skaljak har fått seg jobb som utvikler og konsulent i bspoke. Vis mer

31 år gamle Maja Skaljak har fått seg jobb som utvikler og konsulent i bspoke - et konsulentbyrå i Oslo.

"Allerede på sin andre dag i bspoke var hun på intervju ute hos kunde og samme dag fikk vi beskjeden om at hun sikret seg oppdraget hos BankID" melder selskapet i en inn/ut-melding til kode24.

"Ikke et avhør"

Skaljak flytta med familien fra Serbia til Norge sommeren 2022, og skal tidligere ha jobba på "både store og små prosjekter" med teknologier som C#, .NET Framework, .NET CORE, REST, WCF, MS SQL, AWS, Angular, JavaScript og TypeScript.

- Jeg hadde først teknisk oppgave som jeg kunne gjennomføre i fred alene før intervjuet og etterpå hadde vi teknisk prat om resultatene. Teknisk prat var veldig avslappet og jeg følte ikke at jeg var stresset eller ble avhørt, sier Skaljak i inn/ut-meldinga.

- Jeg gikk på veldig mange intervjuer med forskjellige selskaper her i Oslo, før jeg til slutt kom i kontakt med bspoke. De ga meg et inntrykk om at de virkelig tar vare på sine ansatte og at jeg vil bli lyttet til på arbeidsplassen.

Crossfit og halvmaraton

- Hvorfor ønsket du å jobbe som konsulent? spør bspoke sin nyansatte.

- Jeg liker at jeg kan jobbe på forskjellige prosjekter uten endring av selskap. Jeg ha mer sjanse til å lære nye ting og jobbe med ny teknologi. Jeg trives i et dynamisk miljø, svarer den nyansatte.

- Hva gjør du helst når du ikke er på jobb?

- Jeg er veldig interessert i sport. For tiden er favoritten min er crossfit, men jeg løp halvmaraton når jeg var student. Jeg trives å gå i naturen med familien min i helgene. Jeg liker å reise og prøve forskjellige typer matretter. Når jeg kommer hjem fra reisen liker jeg å teste ut og lage matrettene jeg likte spesielt godt fra reisen her hjemme.