Kai går fra TRY Dig til Sopra Steria: - Erfaring med Sanity fanga vår oppmerksomhet

- Har på svært kort tid opparbeidet seg en bred og spennende erfaring på teknologier som vi satser mye på, sier den nye sjefen til Kai Schieren.

Kai Schieren har fått jobb som utvikler hos Sopra Steria. 📸: Privat
Kai Schieren har fått jobb som utvikler hos Sopra Steria. 📸: Privat Vis mer

- Sopra Steria er et selskap jeg har holdt et øye med siden jeg startet reisen min som utvikler på høyskolen, og som jeg siden den gang har sett for meg at jeg en dag vil jobbe hos. De sterke faglige miljøene de har i hele stacken gjør det til en veldig attraktiv arbeidsplass hvor jeg kan utvikle meg faglig, sier Kai Schieren.

Han har nå fått seg jobb hos Sopra Steria. Schieren har tidligere jobbet to år som frontend-utvikler i TRY Dig. Der fikk han bygget solid kompetanse i diverse web-teknologier som React, JavaScript, Next JS og TypeScript.

I tillegg jobbet han som fullstack-utvikler på eCommerce-prosjekter, hvor han var innom både Crystallize og Shopify. Kai har også spesialisert seg i utvikling mot flere forskjellige CMS-løsninger, og han har opparbeidet seg tung ekspertise innen Sanity og Next JS.

Har bred erfaring

- Kai har på svært kort tid opparbeidet seg en bred og spennende erfaring på teknologier som vi satser mye på. Spesielt hans erfaring med flere tverrfaglige Sanity-prosjekter fanget vår oppmerksomhet, sier Marius Røed, leder for frontend-avdelingen i Sopra Steria.

Ifølge Røed har Kai en stor fascinasjon for å lære og utforske ny teknologi for å kunne utvikle optimaliserte løsninger for forskjellige typer brukere.

- Disse egenskapene sammen med vårt store fag- og kompetansemiljø vil gjøre at Kai vil få store utviklingsmuligheter hos oss i Sopra Steria, samtidig som vi er sikre på at han vil skape masse bra verdi for våre kunder, sier Røed.

Universell utforming

I Sopra Steria skal Kai "hjelpe til med å løse kundenes utfordringer ved å anvende teknologiene han har erfaring med fra tidligere", ifølge inn/ut-meldinga.

I tillegg ser han frem til å kunne videreutvikle sin kompetanse innen blant annet universell utforming, og mer komplekse frontend-løsninger.

- Selskapets verdier og fokus på kompetanseheving og kunnskapsdeling er noe jeg setter høyt personlig, som også var en viktig faktor for valget mitt. Det er heller ikke til å stikke under en stol at Sopra Steria sine resultater i «Great Place to Work» har fungert som en slags garanti for at det er et bra sted å jobbe, sier Kai Schieren.