Toni (25) gikk gjennom appene sine for å finne ny jobb - endte hos Tise

- Norske firmaer er veldig underrepresentert, synes Toni Vucic, som helst vil jobbe hos et produktselskap.

Toni Vucic har begynt som backend-utvikler hos den norske bruktklær-appen Tise.
Toni Vucic har begynt som backend-utvikler hos den norske bruktklær-appen Tise. Vis mer

25 år gamle Toni Vucic har begynt som backend-utvikler hos den norske bruktklær-appen Tise.

Vucic kommer rett fra et masterstudie i datateknologi på NTNU, via en sommerjobb i Jordan.

Produkt- vs. konsulentselskap

- Jeg har tidligere prøvd meg i både startups og etablerte selskaper, og er veldig glad for å nå gå inn i en scale-up med et backend-team på seks personer, sier Vucic i en inn/ut-melding til kode24.

- Etter studiet sto jeg mellom konsulentselskap og produktselskap, men valget falt på produkt, da jeg fikk inntrykk av at Tise som andre produktselskaper setter kodekvaliteten høyt, ettersom det skal bygges videre på koden i mange år fremover. Jeg synes det å utfordre meg selv til å skrive kode med høyest mulig kvalitet er noe av det artigste med koding, så det var i fokus når jeg var på jobbjakt.

Gikk gjennom apper på telefon

- Toni kommer rett fra skolebenken, men har allerede mye spennende erfaring fra både store og små selskaper i sekken. I Tise får han mulighet til å skrive kode som når hundretusenvis av brukere fra første dag! Vi synes det er utrolig kult at flere nyutdannede ser muligheten og fordelene ved å jobbe i et produktselskap, og vi har et mål om å ansette flere nyutdannede fremover, sier utviklingssjef Thomas Bruun i Tise.

- Dessuten er det skikkelig gøy å jobbe i et selskap som de fleste i Norge kjenner til og bruker, fortsetter Vucic.

- Jeg gikk gjennom appene på mobilen min for å få ekstra inspirasjon til hvor jeg ønsket å jobbe, og norske firmaer er veldig underrepresentert. Her skiller Tise seg ut,